09. фебруар 2012.

Хилари Клинтон признала: Ми смо створили Ал Каиду

На светло дана изашао је видео у коме Хилари Клинтон отворено признаје да су Бин Ладен и Ал Kаида директна последица америчког петљања у Афганистану пре 20 година.


Пре неколико недеља је на интернету освануо кратки видео клип који приказује говор америчке државне секретарке Хилари Клинтон о проблемима са којима се САД целу задњу деценију сусреће на Блиском истоку и средњој Азији.

Снимљен пре отприлике две године, у филму је јасно приказано како високопозиционирана особа америчке администрације јавно признаје да је САД одиграо кључну улогу у довођењу Бин Ладена и Ал-Qаиде на власт у Афганистану, што им се ускоро тешко обило о главу.

Објашњавајући компликоване америчке односе са властима у Пакистану, Хилари подсећа да су управо Американци пре више од 20 година издашно финансирали људе које данас знамо као терористе, у намери да сломе окупацију Афганистана од стране Совјетског Савеза.

Клинтон тврди да је ова идеја била дело тадашењег председника Реагана, коју је „благословио“ тада претежно демократски Конгрес. Успешно су регрутовали најрадикалније исламске фанатике и муџахедине у региону и упрегнули их у борбу против Совјета.

Првобитно се чинило да је пројекат врло успешан, будући да су Совјети били присиљени да се повуку из Афганистана, а убрзо након тога се распао и цео Совјетски Савез. Нажалост, иза себе су оставили државу препуну милитантних група, оружја и минских поља, којој су након тога наметнуте и међународне санкције.

Све је то довело до готово нерешиве ситуације у региону са којом се америчка влада мора носити и данас. Ако ништа друго, ово је први пут да су одлучили то и јавно да признају.
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

Сви знамо да су САД, као водећа светска сила, биле главни покретач иницијативе да се Срби бомбардују, прво у Републици Српској, а затим и цела Србија. САД као највећа светска сила су потпуно под јеврејском контролом. Јевреји, иако чине мање од 3% становништва САД поседују преко 80% политичке моћи у САД. Преко 60% укупног капитала САД се налази у јеврејским рукама. САД владају светом - а САД-ом владају Јевреји! За почетак, навешћемо имена Јевреја који су умешани у рат против Србије у последњих десетак година. За почетак, навешћемо имена неких (дакле има још) Јевреја (и њихове тадашње функције) који су умешани у рат против Србије у последњих двадесетак година.

1. GEORGE SOROS, Quantum фонд за "отворено друштво"

2. MADELEINE ALBRIGHT, државни секретар САД

3. WESLEY KANNE CLARK, НАТО генерал

4. WILLIAM COHEN, секретар одбране САД

5. JAMES RUBIN, портпарол State Department-а

6. RICHARD HOLBROOKE, изасланик САД за бившу Југоспавију

7. HENRI KISSINGER, државни секретар САД

Не смемо заборавити и горе већ поменуту Хилари Клинтон, чији је отац Јеврејин (њен некадашњи супруг Бил Клинтон је председник са највећим бројем Јевреја у својој администрацији, у целокупној америчкој историји). У њиховим рукама је ПОЛИТИЧКА ВЛАСТ САД-а. ОНИ СУ КРИВИ ЗА БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ И СРПСКОГ НАРОДА.