08. јун 2012.

О ОТПОРУ БЕЗ ВОЂСТВА


О ОТПОРУ БЕЗ ВОЂСТВА

„Нити је једна борба у историји успела без вођства, као и без неког нивоа масовне подршке, то је чињеница. Они који оману да схвате ово, просто су заокупљени бесплодним бацањем каменчића на дива. RAHOWA!“ - Matt Hale

***

И ја такође мислим да „отпор без вођства“ има своје време и место. Сада није време. Наш расни покрет (колективно) је у фази „успети или се неуспети“. Данас је време за сваког белог човека да „изађе из ормара“ и почне отворено да говори. Само кроз нашу одважност можемо регрутовати масе белих мушкараца и жена које ће нам требати да би победили.

Масе морају да се осећају сигурним; наш посао је да их убедимо да се осећају тако. Стратег Сун Цу пише да никада не увлачите ваше снаге у град опасан зидом. Такође нити ми смемо да се ограђујемо зидом. Скривање и бити уплашен је оно што други сматрају кукавичлуком и нечасним. Ако педерско ђубре може да изађе из свог ормара и отворено каже да воли неприродни секс, зашто би онда ми требали да се плашимо да отворено кажемо да хоћемо бело друштво? Једини разлог због кога су данас ови пешовани у позицији да имају културну моћ је чиста упорност. Ми такође морамо бити упорни.

Једини начин на који можемо натерати просечне „филистинце“ да се придруже нашем великом покрету је да их убедимо да се са нама осећају сигурно. Овце се окупљају заједно у стаду, зар не? Нама требају овце, то јест масе, да би били успешни. Требају нам њихове чланарине да би финансирали наш покрет. Потребна су нам њихова збијена тела на нашим маршевима и митинзима. Што више нас виде, то боље.


Ако сам у могућности да присутвујем неком нашем митингу, ја ћу тамо сигурно ићи. Рећи ћу свима које познајем да има нашег митинга, без обзира да ли ће доћи или не, али ја ћу им рећи! Можда нам се неће придружити баш данас, али је семе посађено.

Преклињем сваког белца који сада разматра неку пуцњаву или бацање бомбе, да то не уради. Биће момента за напад на непријатеља са директном акцијом. Можда нам је то ближе него што било ко од нас мисли. Али то није сада. Није данас. Сада је време регрутовање и обуку. Будућност наше деце зависи од тога. Наша бела Раса зависи од тога! Бела моћ!!!

Написао: David M. Pringle; WCOTC