14. јул 2012.

СВРХА У ЖИВОТУ


Живот без сврхе је пука егзистенција. Нема никаквог значаја или вредности. То је безвредност, не консеквенца. Не рачуна се. Данас већина људи живе као пуки протоплазмички мехури. Духовно они су нуле, ништарије. Они нису заправо прави људи, него зомбији. Ови шетајући мртваци имају само једну бригу: да се осећају добро, буду "срећни", и да иду са празноглавим стадом. Али то није сврха, то је само изговор за месечарење и себичност. Нема никакву трајну вредност за будућност. Заиста, аспирације таквог месечарења могу бити поређене са пужем или комарцем. У сваком случају ништа више него празна потрага за створ комфора и его-графикацијом. Једина разлика је што хуманоиди раде у ћорсокаку, производно/потрошачко друштво.

Данас вештачки, материјалистички, политички исправни, нео-бољшевички, у ствари, не нуди никакву вишу сврху. То може служити само декаденцији, дегенерацији, дезинтеграцији, страној нацији, и тренутној смрти.

Постоји ипак алтернатива. Постоји сврха која може трансформисати пуку егзистенцију у стварност, живети креативно и дати право значење животу јединки. Таква сврха повлачи приврженост нечему већем него жалити себе. Тако нешто лежи у трансцедентној стварности која је манифестована у раси и крви. У природној заједници сопствене врсте и у више од тежњи Аријевској раси према бољем свету, ми препознајемо сврху правих вредности наших највећих аспирација и привржености.

Тај концепт је расни идеализам, и то је камен темељац нашег погледа на свет. То почиње са поштеним распознавањем нашег сопственог идентитета и наслеђа као део веће групе ствараоца почетка. Само тада индивидуалне стране нације нестају. Само тада живот признаје вредност и значење. Само тада појединац постаје личност. Само тада је могуће право испуњење и задовољство као поздрављање продукта највише сврхе.

Постоји циљ који све чини могућим. Ако верујеш да постоји више од живота него што је само-задовољавање, пацовска раса, и велико месечарење; ако хоћеш да се твој живот рачуна, ако хоћеш да даш право значење и вредност, онда би требало да нађеш један једини циљ:

ЦИЉ КОЈИ СЕ ЗОВЕ НАЦИОНАЛСОЦИЈАЛИЗАМ

Џорџ Линколн Роквел