22. јул 2012.

ДР. БЕНЕДИКТ ФРИНГС, НАЦИОНАЛ ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈАНДП је једина у партија у Немачкој која је подигла глас против нелегалне независности Косова и Метохије, па је организовала марш и митинг у знак подршке Србима. Окупљенима се обратио
Бенедикт Фрингс, члан председништва НДП, који је више пута боравио у Србији, обилазећи православне манастире на Косову и Метохији. Говор на митингу у Келну поводом признања Косова, 2. март 2008. године.


Водитељка програма: Познајем једног немачког доктора који је већ био на Косову, једног Немца који дели наше мишљење. Позивам др. Фрингса да нам се обрати.


Бенедикт Фрингс (NPD)

Бенедикт Фрингс: ''Помаже Бог браћо Срби''. Око 1.000 присутних га је поздравило са ''Бог ти помогао.'' Бенедикт Фрингс наставља говор: Косово је Србија. Косово је Србија. Косово је Србија.
Даме и господо, зовем се Бенедикт Фрингс, био сам на Косову, био сам у Србији, Косово је део Србије. Обишао сам манастире на Косову. Отцепљење Косова тиче се свих нас. Отцепљење Косова тиче се и нас Немаца такође. То отцепљење Косова је злочин против међународног права. Признање Косова до стране немачке владе је гажење немачког устава. Резолуција Уједињених нација бр. 1244. Јасно каже да је Косово део Србије. Немачка влада сматра да то за њу није обавезујуће при томе признаје ове сепаратисте и тиме гази међународно право. Осврнимо се мало на историјске чињенице због оних Немаца који су овде са нама и који те чињенице не знају. На Косову је након Другог светског рата живело око 400.000 Срба. Албанаца је било око 300.000. Албанци су се од тада драстично умножили тако да је данас однос 2,3 милиона Албанаца наспрам 200.000 Срба који још увек нису протерани. Дакле, ова промена етничке слике може да се догоди у свакој земљи. То исто може и нама у Немачкој да се догоди кад је реч о Турцима који овде живе и станују. Турци јесу наши традиционални пријатељи, али кроз масовну имиграцију и повећање њиховог наталитета, и нама се једног дана може догодити да један део Немачке прогласи своју независност. То је проблем. Ова врста сепаратизма може да погоди било коју земљу. Зато вас молим да овај вид сепаратизма посматрате у укупном политичком саставу који се тиче свих нас. Ко подржава ову врсту сепаратизма? Америка, Енглеска и Израел. Буш каже да су отеловљење зла државе на Блиском истоку. То није тачно. Отеловљење зла су Вашингтон, Тел Авив, Лондон! Тамо се кују планови, тамо се планирају сукоби између народа. Тамо смишљају како да нас учине неспособним да се бранимо и да се избришу нације и народи. У српском језику постоји реч СРАМОТА! То је то, чиста срамота. Срамота! Ваш прави непријатељ није у Тирани него 500 метара одавде, у енглеској амбасади. Они спроводе ово отцепљење Косова. Ова врста политике служи управо томе да се створи једна ЕУ-диктатура. Погледајте само Лисабонски уговор и оно што он предвиђа. Немци се не питају више ни за шта. Закони се праве у Бриселу. Лисабонски уговор одузима Немачкој право да одлучује о својим законима. И то је исто срамота!

Оне Албанце коју су се можда овде међу вама ушуњали, њих бих хтео да питам. Мислите ли да сте кроз ово отцепљење заиста добили неку независност? Не будите смешни! Погледајте само вашу заставу. Је ли то нека албанска застава? Плава позадина, беле звездице, и белом бојом приказан облик Косова. Зар нам није позната ова застава? Шта је то, шест звездица? Симболи зида плача! Пентаграм! Где још видимо овде звездице? Код Европске уније! Срамота, срамота, срамота! Где још? На америчкој застави?  Срамота, срамота, срамота! Дакле, ко је испланирао ово отцепљење? То је дакле план: завадите народе једне против других. Зато не наседајте сада, останите мирољубиви. Они који ово отцепљење изводе већ имају своје провокаторе међу вама који би насиљем ишли против Албанаца. Не чините то, јер ти ''миротворци'' би то једва дочекали. Тада ће рећи: ''Само ми можемо да обезбедимо мир у Србији''. У томе је штос, и зато не наседајте на тако нешто. То је главна порука коју ја као Немац могу да пренесем. Дакле, план је следећи: завадити народе једне против других и онда модел Европе искористити у циљу стварање једне светске диктатуре. Народи постају слаби, уводи се светска диктатура! То је стратешки план и то морате разумети. Како ће се ословљавати ова светска влада? Shalom (јеврејска реч, значи ''мир'')! Срамота, срамота, срамота! Косово је Србија! Косово је Србија! Косово је Србија!