29. септембар 2012.

ИМА ЛИ ЈОШ МАЈИЦА ''БОРБА 14''?


На учестала питања која добијамо ''Има ли још мајица?'', ''Како може да се купи мајица?'', ''Како доћи до мајице?'', ''Колико коштају мајице?'', итд. одлучили смо да јавно пружимо објашњење. Урађене су две гарнитуре, укупно 50 мајица. Мајице које су до сада урађене су унапред поручене. Бићемо скромни па ћемо рећи да смо неколико оваквих мајица урадили за руске националне револуционаре, који су ко зна како чули за наш пројекат који је да напоменемо, тек у фази оснивања, и путем mail-a поручили мајице.

Мајице ''Борба 14'' се ове године више неће радити, јер поред тога што је крај лета, а то су ипак летње мајице, кратких рукава, имамо у плану да се посветимо другим активностима. Када дође време да их опет радимо, поставићемо обавештење на страницу, па ће сви који их буду желели моћи да наруче.


До тада ћемо на друге начине наставити да ширимо идеју национал социјализма и промовишемо традиционалне вредности српског народа, у границама својих могућности. Захваљујемо се свима који су купили мајице, и тако помогли ширењу идеје национал социјализма.

Читате информације и новости на нашем блогу ''БОРБА14''. Образујте себе и утичите на људе око себе, дискутујте, ширите наше текстове на интернету, по форумима и друштвеним мрежама, промовишите нашу идеју пријатељима. За сва остала питања можете писати на званичан mail, borba14@live.com.

За 14 речи борба се наставља! Борите се и промовишите нашу идеју!