16. септембар 2012.

ПОЗИВ НА МАРШ НЕЗАВИСНОСТИ 2012 У ВАРШАВИ


Драги Пријатељи,

Ми, пољски националисти би желели да Вас љубазно позовемо на Марш Независности у Варшави. Марш ће бити одржан 11. новембра ове године.

Пољски национални покрет има веома дугу и богату традицију. У међуратном периоду смо били једна од најважнијих политичких снага у Пољској. Нажалост, други светски рат и комунистичка окупација су потпуно уништили нашу домовину и сломили нашу нацију. Више од 20 година после пада комунизма, Пољском и даље владају кукавице, издајници и политичари зависни од страних сила и страних корпорација. Никога више није брига за нашу нацију.


Пољаци би првенствено требали да служе интересима Пољске. Ове године ћемо предузети још један корак да спасимо нашу домовину и нашу нацију. Пољска марионетска влада је била преплашена прошле године када је видела десетине хиљада родољуба како марширају у нећему што је вероватно највећи марш националног идентитета у Европи. Колико ће нас још бити тамо ове године?

Родољуби у Европи морају сарађивати, ако желимо да добијемо битку против либералне демократије и остатака комунизма. Заједно смо јачи.

Придружите нам се.

Видимо се у Варшави!