15. септембар 2012.

ИНТЕРВЈУ СА РЕВОЛТ-ом БГД

По неким мишљењима ово је најбољи српски националистички бенд. Ако се неко не слаже са тим, сложиће се да је то онда дефинитивно један од наших најбољих бендова. Не постоји та особа која је чула песме као што су Аве Србија, Косово, Поносна Србија, а да јој се нису допале. То су најбоље и најпопуларније песме међу националистима. О Револту је већ писано, па више информација можете видети ОВДЕ и ОВДЕ.

БОРБА 14 вам доноси интервју са РЕВОЛТ-ом БГД.

Револт БГД

1. Поздрав вашем бенду. Реците нам нешто о историји бенда. Зашто баш ''Револт БГД''? Када је бенд основан, дискографија бенда? Да ли се постава бенда мењала током његовог постојања?

Бенд је настао 1993. Године у септембру, а већ '94 године снимљен је први демо, 4 песме, ''Поносна Србија'', ''Lets go skinheads'', ''Ћелави'' и ''Hard life''. 1995. године снимљен је други демо, 2 песме, ''Aryan nation'' и ''New hope''. Трећи демо не снимљен 1996. године, једна песма ''Аве Србија''. 1997. година доноси нови демо, 2 песме, ''Перунов бес'' и  ''Warrior of thunder''. Пауза је уследила 1998. и 1999. године јер су неки чланови бенда били учесници рата и та пауза је трајала до 2001. године кад су извршене измене у бенду, бубњар почиње да пева, а басиста да свира бубњеве. Због лоше ситуације у земљи бенд тек 2003. издаје први албум ''Аве Србија'' за ''STRONG SURVIVE RECORDS''. Поставе су се често мењале од новог дема до новог концерта. Опет после велике паузе бенд 2012. са новом поставом снима другим албум ''WHITE EAGLE FLIES AGAIN'' за ''MOLOKO PLUS VERSAND''. Име бенда нисмо хтели да мењамо зато што то име значи РЕВОЛТ БЕЛОГ ГРАДА (БЕОГРАД).

Аве Србија, прво издање.

Аве Србија, друго издање.

WHITE EAGLE FLIES AGAIN

2. Након толико година Револт БГД је снимио нови албум и вратио се у великом стилу. Шта вас је мотивисало да снимите нови албум? Зашто сте чекали толико година? Да ли сте променили нека своја размишљања, на личном или на музичком нивоу?

Једноставно љубав према покрету и идеји и покушај да променимо нешто. Чекали смо да нађемо новог издавача који би нам издао албум. Размишљања нисмо променили али смо напредовали на музичком нивоу.

Размишљања нисмо променили али смо напредовали на музичком нивоу. 

3. За песму ''Аве Србија'' можемо слободно рећи да је постала химна српских национал социјалиста. Шта за вас значи та песма, која поруку она носи, и како је настала?

Песма је написао наш велики песник Јован Дучић, али ми смо је мало изменили. Хтели смо нашој браћи, сестрама, саборцима послати поруку да се треба борити против зла, а не затварати очи и ћутати.

У болу и слави да будемо први, боре се орао и змија. Јер ми смо деца твоје крви - Аве Србија!

4. Поред тога што га сви знамо напамет, шта слоган ''14 речи'' заиста значи за вас у стварном животу? Којим моралним вредностим треба да учимо нашу децу?

Да се треба борити за нашу будућност и за будућност деце. Треба одмалена да се уче тим вредностима или ћемо нестати.

5. Замислите да имате могућност да проведете један дан са неком историјском личности која ужива славу, која је од великог значаја за Србију, српску историју и српски народ? Која личност би то била, и како бисте провели тај дан?

Стварно тешко питања на које је немогуће дати одговор.

6. Ваше мишљење о политичкој сцени у Србији? Одлазак Демократске странке, долазак Српске напредне странке. Да ли српски радник треба да очекује промене (на боље)?

Издајници су последњих година постали модерни у Србији. Не очекујемо ништа добро, ни за радника, ни за сав народ.

7. Да ли ће нова влада на челу са Српском напредном странком и Социјалистичком партијом Србије наставити погубну политику према Космету коју је водила Демократска странка? Да ли Срби који живе на Космету могу да очекују помоћ од нове владе?

Брига њих за народ. Тешко да они мисле на Косово уопште.


8. Познато је да је певач Револта учествовао у рату на Космету 1999. године. Можете ли нам рећи како се држава односи према ратним ветеранима, онима који су Србију бранили кад јој је било најтеже?

Никако, ниједна влада није водила рачуна о ратним ветеранима па тако не верујемо да ће и ова.

9. Национал-социјалистичка сцена у Србији, деведесетих и данас? Како видите Србију за 20 година?

Покрет јача из дана у дан. Много је нове снаге и мислимо да ће покрет све више и више јачати. Србију за 20 година видимо јачу и уједињену са Републиком Српском, Црном Гором и наравно Косовом, као Велику Србију.


10. Како видите заједничку будућност Србије и Европе? Колико је важно да народи Европе оставе прошлост по страни и почну да се боре против заједничког непријатеља? Шта треба да се деси да што више људи схвати овај проблем? Ваше мишљење о шовинизму?

Србија је у Европи и од тога не треба бежати. Треба бежати од ЕУ јер нам ЕУ ништа добро не доноси. Доноси само болести. Народи Европе су у канџама зла. Неко види то зло, а неко не. То зло је ЕУ, ZOG творевина. Шовинизам је управо ZOG болест.

11. Блиц питања. Шта мислите о:

а) наркоманији и дрогама: Болест која треба да се лечи, док други који је шире профитирају.
б) хомосексуализму: Болест која нам долази из ЕУ.
в) расном мешању: Још једна ZOG творевина.
г) феминизму: Долази из ЕУ, тако да је не прихватамо.
д) проституцији: Лак начин за профит и добијање још једне болести који је ZOG креирао.

12. Како бисте описали наш пројекат ''Борба14'', када би вас неко питао за њега?

Свака част и треба га ширити као лек против разних болести који нам покушавају убацити у друштво и земљу.

13. Који су ваши будући планови? Неки концерт, снимање албума на српском језику..?

Концерт ћемо правити тек 2013. у септембру и тиме ћемо обележити 20 година борбе. Ми имамо доста песама и на српском и на енглеком језику. Тражимо већ новог издавача који би нам издао албум, неке песме на српском, неке на енглеском. Видећемо, не зависи од нас већ од издавача. Пиратерија и бесплатно скидање уништавају нам сцену, тако да издавачи траже песме и музику коју могу продати.


14. Хвала на времену издвојеном за овај интервју. За крај, порука нашим читаоцима ..

Хвала за интервју. Све најбоље. 14 речи!