05. септембар 2012.

ПРИРОДА ЈЕВРЕЈА

Matthew F. Hale
(рођен 27. јула 1971.)

Борба против јеврејског паразита је далеко више него једноставна, политичка или чак религијска борба. То је у свом биолошком корену, без обзира на било коју политичку идеологију или било које “религијско убеђење”, овог или оног посебног религијског опредељења у јеврејском загрљају, он и даље подсећа на своју срж паразита међу човечанством. Њихова билогија је одлучујући фактор његових акција, више него било шта. Можемо их пронаћи са шоком и неверицом, у освајачким активностима, са њиховом природом.

Као што је једном приликом Бењамин Франклин уверљиво навео: “Леопард не може променити своје шаре”, тако се Јевреји никада у потпуности не могу променити, они могу само примити неке симптоме, и можда осетити прилику за кајање због њихових акција.

Јеврејин је паразит чија средства за издржавање зависе од варања Нејевреја, дакле, сваки Јевреј напредује о нашем трошку. Он ће пропасти у недостатку домаћина, из кога би црпео храну. Одатле разлог зашто се Јевреји увек ритају и вриште када њихова нација-домаћин жели да их избаци.

Они неће одвојену државу. Желе државу унутар државе. После свега “Israeli Experiment”, како ће Израел бити ускоро називан, ће бити формиран, па ће зато Јевреји имати одвојену државу искључиво за себе. И поред великог броја других разлога формирана је, уместо међународног добра, паразитска држава, која има користи од новца датог у погрешне руке, наводно за добротворне сврхе, док је јефтини и од рада и напора исцрпљени Арапи окружују. Иако је Израел увек проглашаван као земља Јевреја, ипак их је много више изван Израела него у њему, јер су многи од њих схватили да је “глодање” боље било где другде и да је много већи ризик за њихову физичку безбедност у Израелу, него изван њега.

Није јеврејска религија та која је направила јеврејско зло. Јеврејска раса је та која је створила злу религију, религију која једино законски одобрава њихову природу. То је неопходно да се разуме, ако хоћемо да разумемо Јевреје, а Јевреји се заиста морају разумети да би били поражени...

Није важно за наше намере да ли је Јевреј намерни уништитељ или је то резултат безобзирности њихове свесности. Да ли комарац сиса крв из твоје руке да би преживео или сиса твоју крв зато што му се свиђа? Не! Нема везе колико је Јевреј дуго присутан у нашем друштву, он ће наставити грозничаву вожњу свега драгог што ми поседујемо. Он ће изопачити све природно и добро и преокренути га у неприродно и изопачено. Он је преокренуо секс у порнографију, понос женствености у феминизам, радничка права у комунизам, женско сажаљење у помоћ нашим расним непријатељима. Он је велики лажни представник, који је био праведно прогоњен за његова разнолика злодела.
Шта стоји између њега и његовог циља ка уништењу свега што је лепо и онога што ти и ја препознајемо? Ми!!! Ми који смо свесни комарца и имамо руку којом ћемо га згњечити. Кроз наше напоре, прави судњи дан ће доћи – дан када ће Јевреји постати безопасни за сва времена.


Matt Hale