18. септембар 2012.

Распад морала: Каква је то Србија у којој је боље да кажеш да си педер, него да си патриота!

Србија се полако припрема за главну тему ове јесени.


Не, није у питању могућа ескалација насиља на Косову и Метохији или нови притисци на Србију да се одрекне своје јужне покрајине, већ овогодишња геј парада (6. октобар), којом ће се Србија наредних месеци бавити као да нема ни један други проблем.

Зашто бисмо размишљали о томе како су српским младићима Шиптари вадили срце на живо, када имамо пречи проблем – усвајање геј декларације и иницијативу за легализовање геј бракова! По свему судећи, док се будемо одрицали Косова и Метохије, бавићемо се парадом хомосексуалаца и наметањем новог лажног система вредности, који пропагирају разне геј НВО.

Тужно је што ће у исто време када Шиптари већ отворено најављују ново насиље над српским становништвом на Космету, у Београду сви причати о геј паради, која под маском демократије и толеранције, намеће хомосексуализам и геј бракове као нови систем вредности, односно замену за стари (породица, црква, патриотизам).

Ако и нова Влада настави са девијантном политиком, ускоро ћемо се као друштво бавити геј браковима и усвајањем деце од стране хомосексуалаца. Каква ће то бити Србија у којој је боље да кажеш да си педер него да си патриота?