25. октобар 2012.

ПРЕКИНУТА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ КОЈУ ЈЕ НАПИСАЛА МЕДЛИН ОЛБРАЈТ


Јуче је у Прагу накратко прекинута промоција књиге "Прашка зима", коју је написала MADELEINE ALBRIGHT. Медлин Олбрајт је потписивала своју књигу на чију је промоцију дошла група из Удружења пријатеља Срба на Косову са плакатима на којима су биле слике са мотивима из грађанског рата 1992-1995, и слике одсечених глава српских војника. Удружење пријатеља Срба са Косова је овим хтело да укаже на чињеницу да су САД, на челу са Бил Клинтоном, његовом супругом Хилари Клинтон, Медлин Олбрајт и многобројим другим ционистима, стале са страну муслиманских фундаменталиста и уз помоћ Алије Изетбеговића и његових муџахедина изазвале рат у Босни. Измишљање масовних стрељања цивила у Сребреници је приказано као антисрпска пропаганда и разлог мешања САД у рат. Удружење пријатеља Срба са Косова је свету хтело да укаже да је рат у Босни дело америчке дипломатије. Плакати су садржали мотиве операције ''Олуја'', када је из Хрватске протерано преко 200.000 Срба. Архитекти овог етничког чишћења ни данас нису кажњени, а Срби се не могу вратити својим кућама. На једном од плаката пријатељи Срба на Косову су подсетили јавност на улогу Медлин Олбрајт за време бомбардовања Југославије. ''Хуманитарно'' бомбардовање није само кршење Повеље УН, него и гажење међународног права. Гажење међународног права које је на такав начин Медлин Олбрајт урадила, као државни секретар САД представља тежак међународни криминал. Мртва тела српске деце, масакрирани људи у возовима и аутобусима, колоне избеглица, чине Медлин Олбрајт саучесником у тој ''хуманитарној'' агресији. На једном од плаката су приказана дешавања на Космету, и трговина људским органима. На једној од фотографија види се Медлин Олбрајт са Хашимом Тачијем, премијером Косова данас. На петом плакату, колико их је укупно било, Удружење пријатеља Срба са Косова је приказало везу Медлин Олбрајт са Бернаром Кушнером и компанијом IPCO. Бернар Кушнер, шеф цивилне мисије Уједињених нација за Косово  је основао телекомуникациону компанију IPCO на Косову. Његова добит, те добит за Медлин Олбрајт мери се у милионима. Сасвим лепа награда за кршење међународног права и ратна хушкања.


Активисти Удружења пријатеља Срба на Косову су тражили од Медлин Олбрајт да потпише и ове плакате, јер је све приказано на њима њено дело. Када је видела све ове плакате, и истину приказани на њима, Медлин Олбрајт је почела да се дере и цепа плакате. Њено хистерично и неконтролисано понашање, испољавање беса и непрекидно понављање речи ''напоље'' нарушило је мирну и пријатну атмосферу у књижари Luxor.


Дошло је до инцидента са обезбеђењем, Медлин Олбрајт је напустила простор и наставила са потписивањем тек после 15 минута. Јеврејка, MADELEINE ALBRIGHT, некадашњи државни секретар САД, јесте свакако једна од оних који су умешани у рат против Србије и одговорни за злочине почињене над српским народом.

Видео снимак погледајте ОВДЕ.