11. октобар 2012.

ДИЈАНА ДРОБЊАК: Српска слога биће пораз врагу!

ДИЈАНА ДРОБЊАК - СРПСКА СЛОГА
Добро вече моја Подгорицо Немањин граде! Помаже Бог браћо Срби и сестре Српкиње!

Посебно поздрављам моју браћу Варваре као и све остале српске навијаче!

Драги моји суграђани, знате да формално никада нисам припадала ниједној политичкој партији, међутим, сада је преломни тренутак за опстанак Српског народа у црногорској држави.
Промјене се дешавају на сваком нивоу – у вези, у друштву, на послу, па као што можемо да видимо и на глобалном нивоу. Искористимо овај тренутак, подржимо коалицију Српска слога, једину која се бори за права Срба!

Увијек сам се борила за понос Подгорице и Црне Горе. Али не - лупајући улицом у бубњеве. Борим сеза подгоричке малишане нпр. са маркером у рукама, уништавајући постере нове секте – мормона, који наводно нуде бесплатан курс енглеског језика. Већ сам једном успјела да им одложим почетак курса. Искористићу прилику да апелујем да упозорите своју дјецу да не насједну на то врбовање.

Кажу да се не живи од идентитетских питања – од заставе, химне , језика, али браћо – за СРПСТВО се живи! Срби одлично знају да су у црногорској држави социјално-економски дискриминисани управо због тога што су Срби.
Без обзира на изборни резултат, наставићу да се борим и живим за српство и равноправност свих нација, у институцијама Српске листе и Српске слоге.

Не интересују ме гласови оних који заокруже ДПС и СДП, не интересују ме гласачи који ће за 80 еура, џак макарона или за посао, бити послушници власти цијелог свог живота. Интересују ме српски гласови, гласови најхрабријег народа, мог народа који волим. Мој народ се кроз историју одупирао силницима, који су и данас спремни да убијају ако њихове лажи на прихватамо за истину.

Сматрам да је сасвим свеједно дати глас владајућем режиму, тзв. Демократском фронту или тзв. Позитивној, ради се само о другом паковању.
Сви они желе да нас уведу у Европску унију и Нато.
Лоше ми је кад видим оне жуте звјездице, па то су исте звјездице које су нам распарчале земљу, то су оне исте звјездице које красе заставу лажне државе Косово.

Знате ли да Демократски фронт воде људи који су активни противници Српске православне цркве, одборници секте зване Црногорска православна црква?

Знате ли да у својих 595 мјера, Демократски фронт не помиње повлачење одлуке о признању лажне државе Косово, признање које је навукло проклетство на нашу земљу. Питање тробојке Демократском фронту је нпр. на 434 и 435 мјесту.

Причају о референдуму за улазак у Нато. Како смије уопште неко и да нас пита хоћемо ли да будемо чланови те ђавоље организације? Па то је за мене увреда! Како су тако брзо заборавили рат – бомбардовање Србије и Црне Горе? Како их није стид од породица жртава? НАТО злочинци су убили више од 400 дјеце млађе од 16 година. Знају ли Срби из ДФ да их могу чути и становници Мурина, Даниловграда, Подгорице, Бара? Могу их чути и ожалошћени на Космету, у Београду, Панчеву, Крагујевцу, Крушевцу, Ваљеву, Новом Саду, Нишу, Краљеву, Сурдулици и свим осталим српским градовима на које су падале бомбе 1999. године.

Водећи људи ДФ позивају на линч војнике из 7-ог батаљона. А ти војници су мене и моју породицу морали да чувају током агресије од антисрпског шљама којима је сметало што пружамо отпор Нато пакту, злочинцима који су нам земљу затровали уранијом за наредних 400 година.

Знате ли да је НАТО наредио нашим наставницима да убјеђују ученике да забораве убијене у бомбардовању, због чега је једино реаговало наше Друштво бораца ратова од 1990.године?
Знате ли да на јутјубу нема ниједног снимка тог бомбардовања, скинули су их да би смо што прије заборавили. Има два снимка бомбардовања Подгорице, и то вјеровали или не, из авиона, поставио их је пилот Натоа како би се похвалио прецизношћу. Скупио је завидну колекцију. А ДФ ме вријеђа референдумом о уласку у ту злочиначку организацију. Знамо како референдуми овдје пролазе и да су само про форме ради.

Ко буде гласао за ДПС СДП, подржава оне који су исценирали ону тучу због које сам, наводно, остала без посла. А ко гласа ДФ подржава оне који су ме оставили без посла.

Знате ли да се партије које наводно желе да врате српски језик у школе, залажу за то да се тај језик зове црногорски цртица српски, босански итд... што би рекли момци из Топ листе надреаллиста ”и црнски и горски”?
Само Српска слога се бори да наша дјеца уче СРПСКИ језик.

Дукљани су избацили Светог Саву из школских уџбеника. Избацили су утемељивача Српске православне цркве, чији је отац Стефан Немања рођен на 200 метара одавде. Антисрби су у школске књиге ставили Николаидиса, Брковиће, извјесне - Хусеина Башића, Есада Мекулија, Мусу Ћазима Ћатовића итд... У књигама више нема ни Стефана Лазаревића, Јована Јовановића Змаја, краља Николе Првог Петровића, Матије Бећковића, Бранка Радичевића, Мире Алечковић и остале наше великане. Превели су Горски вијенац на тзв. Црногорски, а избацили посвету Карађорђу.

Глас за Српску слогу, коју смо тако дуго чекали, је глас за Србе, за српски језик, за свету цркву православну, за српску дјецу!

Волим Будућност и то у сваком смислу те ријечи! Боримо се заједно, као и до сада!

За крај поручујем -
Ко смије нека гласа за Српску слогу. Ко не смије, нема права да се жали, иако су им врата наше коалиције отворена. Ово је тек почетак, Српска слога биће пораз врагу!

ДИЈАНА ДРОБЊАК, СРПСКА СЛОГА
Подгорица 9. октобар, 2012.