03. новембар 2012.

БОРБЕНИ ДУХ КАО ПРЕДУСЛОВ АКТИВИЗМА


Још хиљадама година уназад, годинама вечитих борби које су обележавале век једног човека и осигуравале његову егзистенцију и будућност његове деце, обележила је борба која је била једино и неопходно средство у остваривању у овом случају искључиво племенитих циљева.

Ми као ратници нове епохе такозваног модерног доба, наследили смо ум наших аријевских предака и њихову борбену душу која сачињава данас, наш борбени дух и наш основ за вођење битака које су пред нама.

Наше битке спроводимо свакодневно, биле оне исказане и написане речима, или представљале нашу физичку снагу. Те битке део су нашег живота и један део смисла нашег постојања. Водимо их на нашим радним местима, школама и универзитетима, водимо их буквално на сваком пољу нашег друштвеног живота.

Оно што је неопходно за наше битке и уједно опстанак човековог поноса и части јесте наш борбени дух, који струји нашим венама у крви аријевских предака и громогласно грми из дубине наше душе. Управо тај дух је предуслов деловања наших људи, борбени дух је предуслов активизма. Немојте очекивати да ће неко без имало борбеног духа, части и поноса покушати и усудити се на ствари које смо ми као национал-социјалистички револуционарни спремни.

Засигурно је да неће, међутим прича се не завршава покушајем него опстанком и истрајности у борби која је пред нама. Као ветар који хуји низ планине, борбени дух тече нашим венама, постиче нас на рад и истрајност, у слабости нам даје снагу и помаже при паду. Оживљава нас као глас са неба и даје дужност опстанка и борбе. Он је предуслов сваког искреног национал-социјалисте.

Не постоји ни један искрени и прави национал-социјалистички борац без борбеног духа јер у овом суровом свету борбе за добробит наше расе немогуће је прихватати лабилност, кукавичлук и одустајање.

Наш активизам и наш труд национал-социјалистичког покрета у целом свету који је стечен деценијама уназад не сме попустити, већ осигурати егзистенцију кроз борбу искључиво активистичким путем.

Кидамо се, тонемо и падамо али остајемо, јер је то бит и суштина наше појаве на земљи, наше борбе за расу и нацију и нашу идеју. Ако немате у себи ни мало борбеног духа, ни мало жеље за опстанком и сачувањем нашег најсветијег онда сте засигурно погрешили што ово читате.

Наш пут је искључиво борбени и активистички, отворено национал-социјалистички и анти системски. Борба је оно у шта ми као национал социјалисти верујемо и онако како ми живимо - кроз њу и искључиво кроз њу. Она и њен дух је наш предуслов, јер не верујемо у лажне национал-социјалисте и такозване национал-социјалисте звезде и неоправдане филозофе.

Ми верујемо само у наш дух, дух борбе, дух потупне испуњености национал-социјализмом и нашом идејом, која ће као таква, засигурно повести у пут активизма - наше једине вере.

Објавио: ЈУРИШНИК