12. фебруар 2013.

ПАРТИЗАНШТИНА И НАЦИОНАЛНО - Владимир Максимовић

Сведоци смо сулудог оживљавања титоизма и жали за владавином овог „доброг“ католика и Хрвата из Кумровеца. Да ли смо ми Срби стварно толико разорени да не можемо схватити какво нам је зло нанео овај лакирани, нашминкани, нафарбани монструм и убица?

Партизански покрет је у својој основи бољшевички и коминтерновски производ који је на самом врху непријатеља имао српски народ као колективитет и тако се је понашао и понаша и дан данас у својој натоизованој психологији данашњих властодржаца у Србији. Краљевина Југославија као блиски пријатељ монархистичке Русије је била савезник руских белогардејаца и избеглица из тог чудовишног експеримента совјетске и бољшевичке злочиначке психологије. Тај рат против Срба никада није обустављен ни до дана данашњег јер то мондијално чудовиште „владара из сенке“ које господари и Москвом, и Вашингтоном и Лондоном и које има сопствену армију под именом „НАТО“ војска већ деведесет година покушава да уништи српску државу и нацију.

Неоспорно је да је православна и национална Русија наш једини савезник али нисмо видели и да ли је то политичка Русија који су сад представљају Путин и Медведев. Волео би да се то пријатељство види и на делу. До сада смо видели само како је из Београда склоњен амбасадор Алексејев који нам је искрено давао подршку и на његово место доведен мумифицирани кгб службеник. Ми треба да очекујемо подршку и заштиту од већинске Русије али је проблем што у Русији власт од 1918. године држи „одређена“ мањина. Реално када видим лице Романа Абрамовича пребогатог тајкуна од четрдесет година видим и право лице владајуће Русије и друге бољшевичке револуције коју су извели унуци првих револуционара у време владавине косооког Јељцина под геслом „пљачка, пљачка, пљачка...“ јер се је дедовина истрошила.

Овај мали увод о претечама и идејним очевима наших партизана је слика како су се понашали и наши мањински револуционари углавном састављени од несрпских народа. Онако како је Русија окупирана тако је и прошла Југославија и Србија 1944. године а потом и 1991. Реално и сада већинском националном Србијом владају србомрсци и припадници других нација.

Партизански или комунистички покрет блиски савезник хрватског усташког режима а потом и помагач у уклањању трагова њихових злочина и минимизирању српских жртава по принципу одговорности појединаца изједначавајући у кош ратних злочинаца са Павелићем, Лубурићем и другим Драгољуба Михаиловића и Милана Недића да би се умањила хрватска одговорност за Јасеновац и омогућило стварање Велике Хрватске.

Партизански бољшевишки покрет је имао на просторима Југославије само једног непријатеља наш народ и нашу државу. Током отимања Космета 1998. и 1999. он је изродио своје чудовиште под именом „ОВК“ као шиптарску партизанску војску која је користила све принципе партизана из 1941 који су једноставни и који гласе: убити, запалити, отети. Свако ко не може да види истоветност брозовског партизанског злодела са шиптарским не може ни схватити како је настао шиптарски сецесионизам. Али после толико година у окупираном Београду се и даље одвијају ритуали ходочашћа у кућу цвећа у којој наводно лежи највећи убица српског народа у двадесетом веку показујући Србима да су и даље робови и слуге.

Да би се националним Србима манипулисало осмишљен је нови циркус трагање за гробом Драгољуба Михаиловића. Тај гроб се никада неће наћи јер и не постоји. Зар мислите да тај злочиначки ум 1946. године у крви до гуше сахрањује српског вођу? Познајући ту психологију примитивне звери могу само да констатујем да од Драже, генерала Недића, пуковника Мушицког и других није остала нигде ни једна кошчица. Волео би да није тако.

Српски народ ако хоће да се ослободи те куге мора да изврши ампутацију комунистичке владавине од 1944.г. до 1990.г. и да крене даље. Једноставно комплетна историја и политика те владавине мора бити одсечена и одстрањена из нашег бића и система државе да би се могло ићи даље. Наивни Слободан Милошевић је мислио да је он нови „Тито“ незнајући да му је за то потребно постављење интернационале са три главе (Лондон-Москва-Вашинтон) па је у тој имитацији измислио свој Кумровец у граду Пожаревац. Док је са својом супругом вршио иживљавање над Србима у Српској, Крајини, Црној Гори и Космету, бољшевички пљачкао са својим партијашима државу прикривајући све то лажним србовањем није увидео да му та моћна мондијална светска игра лагано притеже омчу када им не буде више потребан.

Партизанштина, титоизам, грађанизам, другосрбијанство, србофобија и сва та лица наказе имају једно полазиште и један циљ: разорити Српство. Само кад то схватимо можемо наћи начин да им се одупремо целовитим српским бићем.