13. март 2013.

АКЦИЈОМ ПРОТИВ ГЛОРИФИКАЦИЈЕ ИЗДАЈНИКА!


Поводом пропагандне хистерије услед обележавања десетогодишњице убиства антисрбског полтрона Зорана Ђинђића, активисти Србске Акције дали су свој допринос разобличавању злокобног мита о дотичном политиканту. Већ читаву деценију његови следбеници у недостатку било каквих идеала или ваљаних плодова своје политике, упорно настоје да га митологизују и прикажу као визионара и државника, што је врхунац апсурда и штеточинске пропаганде, јер реална слика Зорана Ђинђића подразумева управо одсуство било каквих идеала и пропагирање бескичмењачког животног става.

Стога, кроз одговарајуће поруке, изражене плакатима и графитима, још једном смо изнели добро познати став свих родољубивих Срба који добро памте Ђинђићево срборушилаштво и отворено сврставање на страну НАТО злочинаца током агресије 1999. године. Наиме, почев од јесени 2000. године, новоустановљена демо(но)кратска власт у Србији, почела је да се показује као још гора од претходне, уз решеност да буде потпуно сервилна ционистичким центрима моћи, уз чију помоћ је и устоличена. Њен фактички лидер од почетка је био управо Зоран Ђинђић, чији је режим постао синоним свега подмуклог, нечасног и антисрбског. Тешке крађе, корупција, тесна сарадња са организованим криминалом, сервилност према Бриселу и Вашинтону, антисрбска хистерија тзв. НВО у медијима, пропагирање моралног релативизма, унапређивање антикултурне деградације у медијском простору, изручивања Срба у Хаг и млакост према борби за србске интересе на Косову и Метохији, постали су елементи Ђинђићеве политике. Његов живот се завршава атентатом 2003. године, као заједничким делом његових сарадника из криминалног подземља (који нису хтели да дозволе да их после деценијске сарадње тек тако остави на цедилу) и његових западних ментора, који су настојали да се реше „истрошене крпе“, и истовремено дају повод за појачану репресију према свима који стоје на путу гурању Србије у евроунијатски брлог.

Србски народ још осећа горке плодове наведене Ђинђићеве странпутице, која опстаје и данас у лику актуелне власти предвођене СНС-ом и СПС-ом, а које и саме препознају лик Зорана Ђинђића као симбола антисрбске политике, те успешно носе његов издајнички барјак борбе за растакање остатака народног достојанства и народног имања.

Упркос неделу злотвора, долазеће србске генерације, уколико желе да једног дана живе у слободној и снажној Србији, морају презрети срборушилачку идеју и праксу наведених креатура, и ступити у фронт борбе за национални препород и социјалну правду. Њен предуслов свакако је борба за истину, а против лажних митова и тековина издајничких политиканата.

Подвиг и борба!