17. март 2013.

СРБСКА АКЦИЈА НА МАРШУ ПРОТИВ СБ И ММФ-А


На суботњем протестном маршу у Темишвару против политике ММФ-а и Светске банке, који већ традиционално организује румунска Нова десница, учешће је узела и Србска Акција, која се и овај пут одазвала позиву руминских другова.

Окупљање које је почело у 14 часова испред темишварског конзулата Молдавије, наставило се маршем неколико стотина румунских националиста и њихових гостију из Србије. Под паролома: „Национализам, а не капитализам“, „Национална слобода“ и „Стоп диктатури ММФ-а“, румунски другови изразили су праведан гнев свог потлаченог народа, који такође пребива под окупацијом паразитске, политиканстске квази-елите која верно извршава налоге својих глобалистичких ментора из Брисела и Вашингтона. Протестни марш завршио се говором у близини самог центра града, испред споменика великом румунском песнику и мислиоцу Михају Еминескуу.

Као организација која принцип социјалне правде подразумева неизоставним делом борбе за национални препород, Србска Акција сматра веома битним одржавање оваквих манифестација националног бунта које се тичу социјалних и економских питања. Сходно томе, желимо да станемо на пут и глобалистичком економском израбљивању народа, као и тајкунско-криминалним структурама Система, које се на неморалан и незаконит начин енормно богате, неулажући притом никакав прогресивни рад. Желимо да се уместо банака и великих трговина подстакне већи број малих трговинских организација и кредитних задруга (било радничких било пољопривредних), како би се спречило енормно задуживање нашег народа, нарочито код страних банака или организација попут Светске банке и ММФ-а, чије присуство би морало бити заувек одстрањено из истинске националне државе.

За удружени европски национал-синдикализам, против лихварског капитализма!

Живело србско-румунско пријатељство!

Живела слободна Европа Нација!