21. април 2013.

СРБСКА АКЦИЈА: СИЛНА ЋЕ БОРБА ДА БУДЕ

Варају се они који мисле да Срби мирно и крајње незаинтересовано посматрају све оно што се у последње време догађа у оквиру окрњених и крвавих граница Србије. Срамни преговори које воде и договори на које пристају овдашњи послушници ционистичког Новог светског поретка, сервилност коју показују сваким својим гестом, сваком изговореном речју, непрестано подстичу буђење борбеног, национал-револуционарног духа у србској омладини.

Пренемагање и наводна брига за будућност Србије и србског народа, врхунац су лицемерја и безобразлука тријумвирата Николић – Вучић – Дачић. Док се споразумом у Бриселу укида државност Србије на Косову и Метохији и легализује шиптарска узурпација, нашем народу се замазују очи наводном бригом напредњака, њихових савезника и политичких сателита за останак Војводине у оквиру граница Србије. Заиста, лицемерје без преседана у новијој србској историји!

Са друге стране, педерски провокатори (који, гле чуда, седе у врховима странака на власти) поново започињу своју изопачену кампању и припреме за нови покушај јавног скрнављења светиње живота и светиње брака, и скрнављења улица престоног Београда – Богородичиног града. Изненађени овим активностима болесног накота могу бити само најнаивнији и они ошамућени режимском пропагандом, али не и србски револуционари који су увек будни и спремни да заштите своје светиње. Иако режимски медији поново пружају подршку покушајима да се организује парада настраних, сви су свесни да до ње неће доћи, јер у том случају србску родољубиву омладину нико и ништа неће моћи да заустави.

Својим новим плакатима, Србска Акција поручује: СИЛНА ЋЕ БОРБА ДА БУДЕ! У тој борби, додатну инспирацију ће нам пружати успомена на србске јунаке који су извојевали ослобођење наше отаџбине од Турака. У те бесмртне див-јунаке свакако спадају и Никола-Коле Рашић и Станко Атанацковић-Бојаџија, чије су гробове недавно посетили нишки активисти Србске Акције.

Силна ће борба да буде – јер на издају нећемо пристати!

Силна ће борба да буде – јер србски народ мора опстати!

Силна ће борба да буде – јер другог избора немамо!