04. април 2013.

АНТИФА И АНТИ-АНТИФА


Сви они који се боре за мајку Србију, расу и нацију проглашени су фашистима. У интервју који је дао за студентски лист Правног факултета у Нишу (''Правник''), новембра 2001. године, Небојша Крстић (оснивач ''Образа''), рекао је једну веома тачну, истиниту и непорециву чињеницу. ''Данас је етикета "фашиста" постала једно од најкоришћенијих оружја из арсенала антинационалних појединаца и група. Чим се неко не уклапа у политичке калупе овдашњих бораца за "људска права" одмах му се прилепљује етикета "фашиста". То је, уствари, најобичнији инквизицијски политички обрачун са онима који другачије мисле. Притом се све то, - o tempora, o mores, - догађа у име демократије и људских права.'' ... ''У име борбе за људска права врши се најбескрупулозније разарање духовних, моралних, породичних и националних вредности, промовише се – насилно, то јест бомбардовањем – нови концепт државног суверенитета који поништава право једног народа да слободно живи и брани свој опстанак''. До данас, ништа се није променило. Медији који су под контролом издајничког и анти-српског режима, и даље користе исту стратегију и називају нас фашистима само зато што се не уклапамо у њихове политичке калупе. Уколико си ти један од нас, бориш се или залажеш за националну слободу и уједињење свих српских земаља у јединствену српску националну државу, за социјалну правду и расни идентитет, за повратак војничке части и оснивање српске националне војске која ће бити национално и расно свесна и одана своме народу и држави, поносиш се српском историјом својима прецима и не желиш да заборавиш свој језик, културу и традицију, пишеш ћирилицом, противиш се уласку Србије у НАТО и ЕУ, ниси један од оних који подржава наркоманију, хомосексуализам, педофилију, секташтво, порнографију, и све друге видове људске изопачености, већ напротив, онда си и ти великосрпски ФАшиста.

Баш због тога што нас називају и сматрају ФАшистима, педери, лезбејке, бисексуалци, трансексуалци, тзв. ЛГБТ популција, комунисти, анархисти, либерали, наркомани, педофили, секташи и сав остали левичарски олош, једним именом себе назива Антифа. Они поричу и мрзе саму Србију. Свака незгодна и неуспела ствар у Србији, свака несрећа српског народа код њих изазива радост, срећу и смех. Они мрзе народну културу и обичаје, традицију
и српску историју. То је њихова заједничка особина, то је оно што њих спаја, мржња према Србији и свему што је српско. Просташтво, некултура, дивљаштво, анархија, недолично понашање и нарушавање јавног морала је оно по чему су они препознатљиви.

Српски националисти, тачније, национал-социјалисти нису им остали дужни. Сви српски националисти који се противе свему горе наведеном самостално или у групама делују под заједничким именом Анти-антифа. Анти-антифа није организација већ национал-социјалистички одговор на анти-српско деловање и дивљање тзв. антифашистичких организација које су махом постављене и плаћене од стране ционистичких моћника са циљем разарања изнутра нашег националног и расног идентитета и вредности. Сви Срби који су национално и расно свесни треба да стану у заштиту своје породице, као и у част наше отаџбине, за бољу будућност наше деце и долазећих генерација. Непријатељи Србије су ваши лични непријатељи. Мрзите их свим својим срцем. Србија Србима. Живела Србија.


- Текст преузет из часописа: ''НАША БОРБА'', бр. 1/2013. Више информација о првом броју нашег званичног идеолошког часописа ''НАША БОРБА'' можете погледати ОВДЕ.