30. мај 2013.

БЕЛА РЕВОЛУЦИЈА ЈЕ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ - Richard Kemp

„Бела Револуција је једино решење,“ поносно показујемо овај слоган, вичемо га док не промукнемо. Свака вредна бела публикација штампа ове бесмртне речи на својим странама. Ниједно аријевско окупљање не би било комплетно, осим ако сви не вичемо ове речи. Сви смо видели ову максиму одштампану са цртежом маскираног наоружаног човека поред овог мотоа, као да је озбиљан, као што смо сви озбиљни када кажемо „бела револуција је једино решење.“ Али, колико нас зна о чему је бела револуција? Можда би било боље да дефинишемо шта бела револуција значи, да не би некога обманули када је следећи пут будемо узвикивали. Према Вебстеровом речнику, видимо да бела револуција значи „потпуну промену стања, посебно радикалну промену социјалног стања, као и политичког стања.“ Примећујете да каже „потпуну“ и „радикалну“ промену, али да не спомиње насилну промену. Читајући даље, видимо да револуција значи „потпуни заокрет“, „круг.“ Ово ме води ка мишљењу да бела револуција треба да значи повратак нашим коренима, поновно успостављење и јачање традиционалних аријевских породичних/племенских вредности. Ова година се завршила. Ми се налазимо у зими наше расне историје, старо доба је почело. Сада је време да се припремимо за рођење нашег пролећа, да бисмо могли почети наш круг изнова са обновљеном младалачком снагом и виталношћу. Наша дилема је у томе како да извршимо ову промену. Како да најбоље сахранимо старе, труле остатке и да нахранимо раст новог? Који је најбољи начин да поново почнемо круг?

Један начин за промену је кроз белу револуцију, али морамо да дефинишемо о чему је револуција. Сигуран сам да се сви можемо сложити око једне ствари, а то је о чему није бела револуција. Она није чврљање графита бела моћ на зградама у центру града и на градским аутобусима. Није ни напијање и ломљење флаша у псеудо ритуалу Кристалне ноћи. Ако бела револуција значи злостављање старих небелаца, који гледају своја посла, или ако значи разбијање града у коме живиш, онда друже, рекао бих да имаш озбиљних проблема. Ако те чињење оваквих дела у име беле револуције чини срећним, онда је једно сигурно - боље бежи од мене и од оних до којих ми је стало, зато што неки од нас неће бити ту за неког попут тебе, који нама и свему за шта смо се борили рушиш имиџ. Једном ће неки Аријевци бити бесни због одвратних ствари почињених од стране оних који би могли да компромитују народ, да ће они извршити мисију чишћења куће. Њихове идеје ће бити сличне онима које је IRA радила у Белфасту, где су они који су компромитовали циљеве покрета и стварали непотребну врелину на оне који су лојални покрету били кажњавани пуцањем у колена. Када они који би застрашивали старе неборце ишли у затвор, требало би да не очекују да неки од правих аријевских револуционара, који су већ у ланцима, мрдну прстом да их бране.

Бела револуција је душевно расположење. Почиње када беле вредности постану интегрални део твог живота. Почиње са начином твог држања када си у свету, тако што показујеш да си поносан, вредан радник, да чисто живиш, да си свестан околине, да си политички свестан бели грађанин забринут за благостање своје беле браће свуда у свету. Као бели револуционари, наш народ не сме и даље бити подељен демографски. Наше религиозне разлике би требало оставити по страни и сви ми би требало да радимо заједно за циљ наше беле расе.

Свако јутро када изађемо из кревета, негде између тог тренутка и времена када попијемо прву кафу, морамо да мислимо шта бисмо могли да урадимо данас да бисмо помогли циљу наше аријевске расе. И на крају сваког дана бисмо требали да идемо на спавање задовољни знањем да смо учинили наш мали део да унапредимо циљеве народа. Нема разлике ако је учињено дело било једноставно као писање писма новинама или утицајној особи; или ако је ваше дело било дистрибуирање литературе или сечење чланака из новина, које шаљете онима од народа, који би ту информацију могли да употребе. Можда сте само одвојили ваше смеће од оног које може да се рециклира или сте учинили мали напор да унапредите себе или ваш породични живот.

То није битно, све док сте урадили нешто да направите позитивни корак напред у име беле расе. Битно је да бела револуција почне у кући, јер се породична јединка сматра језгром читавог нашег расног покрета. Свака породица је блок зграде који доприноси целини, јер је наша раса само проширена породица.

Очеви , ви сте стубови снаге и извор заштите за породичну јединку. Ваша деца вас гледају као пример који треба да следе када почињу да корачају стазом живота. Благостање целе породице зависи од вас. Да ли сте јаки? Да ли сте добар пример за вашу децу? Да ли макар покушавате да помогнете у одрастању ваше деце или све то пребацујете на њихову мајку? Многи очеви мисле да је њихов посао завршен онда када заврше прављење white curtain climber, али није чак ни кул када очеви не узму одговорност за своју децу. Та деца треба да буду храњена цео свој живот. Ми говоримо о обавези за цео живот.

Мајке , ваш посао је тежи. Ви сте ослонац породице. Ви држите породицу на окупу. Од вас, ваша деца могу формулисати своје вредности. Начин на који се представљају другима, њихови манири, њихов осећај за исправно и погрешно, њихови религиозни идеали итд. умногоме зависе од вредности које им ви усадите у њихове младе мозгове. Да ли проводите квалитетно време са својом децом? Да ли их исправљате када погреше, а без да им досађујете све док вас не искључе? Када је последњи пут ваша породица радила ствари као јединка, било да је реч и о нечем једноставном као што је једење оброка заједно? Ми разумемо да је ваш задатак отежан тиме што морате да радите изван куће да би имали храну, али морамо да тражимо да учините тај додатни напор да би ваша деца могла да израсту у грађане који ће бити модел у нашем друштву.

Деке и баке , ви нисте ослобођени. Ваш посао је да пренесете породичну традицију. Само што сте одгајили своју децу до пунолетства, нисте завршили са процесом одгајања. Ти унуци су ваше потомство, они су ваша будућност. Како је лепо видети још једну генерацију да дође на свет, доживети да видите своје потомке како носе лозу у нови век. Срамота је видети странце који подижу вашу децу у Установама за дневну бригу, док им родитељи раде да би скрпили крај с крајем. Да ли се нудите да помогнете у бризи о својим унуцима или сте равнодушни што вам их систем индоктринира тако младе? Ако не дате пример „наша породица се брине о своме“, немојте се изненадити када се нађете у Центру за прихват старих лица питајући се да ли је икога брига за вас. Ваше акције сада могу да помогну квалитет живота за вас у вашим златним годинама.

И тако, бела револуција није цела о пушкама и бомбама, уништеним колима и спаљеним зградама. Она је нови начин размишљања, који укључује додир са нашим традиционалним вредностима. У времену када је Белац игнорисан при запошљавању, када магазини попут Time и новине попут L.A. Times оглашавају погребна звона за нашу некада поносну расу, ми знамо више но икада право значење нашег мотоа: „бела револуција је једино решење.“

Richard Kemp
Преузето из W.A.R. (White Aryan Resistance), број 2.