10. октобар 2013.

АКЦИЈА ПОДРШКЕ ЗЛАТНОЈ ЗОРИ

Узнак подршке прогоњеним грчким друговима из Златне зоре, покрета грчког препорода, активисти Србске Акције током протекле седмице исписивали су одговарајуће графите, лепили налепнице и постављали транспаренте са порукама подршке, од којих се један нашао у непосредној близини амбасаде Грчке у Београду.

Као што је познато, у тренутку кад је подршка нације Златној зори достигла ниво од 20% бирчког тела, мондијалистички и евроунијатски режим у Атини одлучио је да искористи један трагичан догађај, као повод за почетак жестоког обрачуна са нашим грчким друговима, лишивши слободе председника покрета, Николаоса Михалолиакоса, као и неколико десетина истакнутих чланова, што представља незакониту и терористичку акцију актуелне грчке владе.

Треба рећи и то да се режим у Грчкој обрушио на Златну зору свега пет дана након седнице Светског јеврејског конгреса, на коме је председник Конгреса, Роналд Лаудер, позвао грчке власти на акцију против Златне зоре. Истовремено, и шефови ЕУ су запретили Грчкој да ће изгубити председавање Европском унијом ако се не учини нешто по питању Златне зоре.

Добра вест је да је подршка најснажнијем покрету грчких родољуба стигла и из крила Грчке Цркве, у виду изјаве једног од најугледнијих грчких архијереја – митрополитa глифадског Павла, који је осудио прогон над Златном зором, између осталог рекавши: „Политичари старих партија су покрали државу, али су они поштеђени. Народ врло добро зна колико њих је завршило у затвору. Уместо њих, утамничени су људи који су жртве“.

Још једном изражавамо чврсто уверење да ће уз помоћ Божију и подршку најздравијег дела грчке нације, Златна зора победити актуелни ционистичко-мондијалистички терор и прогон, те из свих искушења изаћи још снажнија.

Стоп мондијалистичком терору! Слобода за Златну зору!