26. новембар 2013.

СЛОБОДА ПОЛИТИЧКИМ ЗАТВОРЕНИЦИМА!


Активисти Борбе 14 из Београда, започели су кампању подршке свим ухапшеним национал-социјалистима и национал-револуционарима. Као знак подршке утамниченој братији, за сада је урађено  више стотина налепница са одговарајућом поруком.

Из године у годину, како национал-социјалистички покрети у Европи и свету постају све јачи и развијенији, системско-ционистички терор новог светског поретка над национал-социјалистичким активистима се непрестано повећава. Доказ за то је и скоро хапшење лидера грчке национал-социјалистичке партије Златна Зора, који су ухапшени само ради системског страха од потпуне народне подршке, и превласти те партије у Грчкој.

Десетине хиљада углавном младих момака пропада у затворима широм Европе и света који служе вишегодишње затвроске казне, од којих су многе и доживотне казне. Да такве казне углавном представљају насилни обрачун система са идејом национал-социјализма није потребно говорити ако у обзир само узмемо случај осуђеног саборца Хосуеа Естабанеза, из Шпаније, који је за самоодбрану од насртаја педесетак наоружаних антифашистичких бандита добио двадесет и шест година затвора, а казну служи у потпуно неприхватљивим условима који су равни најгорем могућем људском понижењу. Посебну забринутост доноси нам Русија, која већ дуже време под режимом капиталистичко-ционистичког олигарха Путина, спроводи невиђене размере репресије над свему што је истински руско. Случај брата и великог идеалисте Николе Королева, осуђеног на доживотну робију, чији се лик налази на нашој налепници, довољан је пример анти-руског режима. Наш је задатак да никада ни у ком случају не напустимо искрене и проверене национал-социјалистичке борце, јер њихова слобода је положена за идеал национал-социјализма. Држите се другови!

Подршка ухапшеним национал-социјалистима!

Слобода за ухапшене другове!