24. фебруар 2016.

ЖИВЕЛО РУСКО-УКРАЈИНСКО БРАТСТВО!


Ослободилачки, а не братоубилачки рат!

Са тугом и болом у срцу гледамо на исток нашег континента, сваког тренутка очекујућишта се дешава са судбинама наших крвних и духовних сродника - браћом Русима и Украјинцима. 

Невољно пратимо вести из тог региона, јер се углавном ради о несрећним и трагичним догађајима у којима наша браћа свакодневно гину.


Као родољуби и национал-социјалисти, најоштрије осуђујемо сваку мисао, сваки вид мржње и сваки поступак који доводи до распиривања сукоба и крвних жртава у Украјини. Нама, који са стране посматрамо дешавања, је једноставно да схватимо и видимо ко стоји иза тзв. националне револуције у Украјини, и зашто се тако лако пролива словенска крв.

Док светски моћници и ционисти задовољно трљају руке, братску крв ће као и што су радили кроз векове, преточити у злато. И овога пута ће профитирати на туђ рачун, користећи Украјину као шаховску таблу на којој померају своје фигуре. Страни уплив је резултирао толико тога, и довео до рађања великог зла у Украјини последњих месеци. Извесни украјински национал-социјалисти, или барем који тако себе називају, неретко падају у ватру, у шовинизам, и у фанатичну мржњу према руском народу. Заборављају да је основа сваког облика национал – социјализма – БЕЛО ЈЕДИНСТВО и слога. Зар кидисањем и бруталним мучењем и убијањем Руса очекују да скину ционистичке ланце са своје земље? Крајње је време да са једне стране, украјински национал-социјалисти схвате ко је прави непријатељ, а опет са друге – руска страна треба да пружи максималне напоре да спречи проливање братске крви. Када кажемо руска страна, сигурно не мислимо на власт из Москве, и олигарха Владимира Путина, већ на искрене руске родољубе. Жао нам је што доста Срба “навија” за што брже окончање украјинске ситуације (и ми смо!), али кроз масакр украјинског народа, и обожавања руског председника као некаквог божанства.

Украјински сукоб је од самог почетка трик који изводи Европска Унија и САД, на који су насели украјински национал-социјалисти, а надамо се да ће врло ускоро схватити куда то води. Ми не заборављамо украјинске добровољце, и помоћ коју су нам током свих ових година украјински националисти пружали, у то име, у име братства Руса, Украјинаца, Срба и осталих словенских народа, у име свих невиних словенских жртава овог рата свим срцем желимо да се овај братоубилачки сукоб оконча што пре.

Брат за брата - словенска сила!