11. мај 2016.

DAVID DUKE: ПОРУКА МЛАДИМА


1998. године, примио сам имејл од младића по имену Бен Смит. Рекао ми је да има 15 година, да је дубоко веровао у наш циљ, и да је желео да постане Аријевац. Овако сам му одговорио мејлом:

Драги Бене,
дивно је чути да си посвећен нашем народу. У борби смо за сопствену слободу и наслеђе, који су битнији од Америчке револуције или идеала Алама. Желиш да будеш Аријевац? Прва ствар коју мораш знати је да постоји огромна разлика између жеља и достигнућа. Бити Аријевац тиче се постизања, не жеља. У фази си формирања, тако да је твој први задатак постати јачи: физички, ментално, емоционално. Мораш се уздићи на виши ниво, на исти начин као што желиш да се наша раса побољша. Уколико стварно верујеш у наш циљ и желиш да постанеш прави аријевски ратник, мораш постати вођа међу својом браћом, европским Американцима. Марљиво учи, и дисциплинуј се да учиш. Јер знање је моћ. У свему што радиш, буди пример савршенства и достигнућа. Спроводи делима идеале у које верујеш. Буди искрен, частан и племенит.

Одржавај своје тело здравим. Вежбај и ослободи снагу која је у твојим генима. Предводници наше расе морају бити снажни и привлачни по грчком идеалу лепоте, ума и духа. Постани мушкарац којем се други мушкарци диве, а жене желе. Само уколико си јак, можеш нашу расу учинити јаком.

Одбаци јеврејску дегенерацију спонзорисану од стране медија, држи се подаље од пушења, дрога, и неодговорног понашања са алкохолом и сексом.

Приморај себе да учиш и да се концентришеш на часу, и постигни право достигнуће и успех у својој каријери и животу. Уколико имаш мало дисциплине у школи или код куће, онда дисциплинуј себе и очеличи се снагом своје сопствене воље.

Постани пример Аријевца, јер Аријевац није само бела особа - Аријевац је расно свесна бела особа посвећена еволуционом опстанку и напретку нашег народа.


То доказујеш својим држањем и деловањем. То такође значи бити легалан и не кршити закон. Уколико једнога дана дође време за физичку самоодбрану и револуцију, мораш бити спреман, али тренутно, наш поркет може успети једино кроз реч, а не мач. Уколико духовна револуција не подигне наше људе, физичка и политичка револуција никада неће доћи.

Као додатак ономе што учиш у школи, мораш учити научне чињенице о раси, и ширити своје знање до тренутка док не почнеш побеђујеш у свакој дебати. Не само да мораш научити основе свог убеђења, већ и приказивати га ефективно.

Знам да се неке од ствари које ти говорим чине тешким. Понекад, идеали ће ти попустити, али је констатно истрајање оно што те чини Аријевцем, и на исти начин, настојање наше расе ће водити до вишег човека.

Следећих неколико деценија ће бити најузбудљивије и најбитније у дугачкој историји нашег народа, и ти ћеш имати шансу да будеш унутар једне од најважнијих револуција унутар људске историје. Постићи ћеш велике ствари у свом животу уколико се усудиш да имаш велике снове и спроводиш их у дело дисциплиновано.

Тако да, уколико стварно желиш да будеш истински Аријевац, твој задатак је да са 15 година погледаш дубоко у своју душу, пронађеш оно што је племенито у твојим генима и даш тој племенитости израз у свом животу.

Извајај јако, здраво тело, едукуј свој ум, негуј свој дух и очеличи своју вољу - постани Аријевац - и помози увођењу Природног поретка у надолазећим времена. То је твоја судбина, пријатељу мој.

Дејвид Дјук (David Duke)