10. август 2016.

5 ГОДИНА БОРБЕ 14 - НАШ ГЛАС ЈЕ ЈАЧИ!


Драги саборци! У августу 2011. смо започели нешто у шта је свако од нас уложио део себе, део свог бића, пројекат са потпуно новим младим снагама, трезвеним и спремним за све недаће које модерни свет пружа. Пројекат Борба 14 је основан на данашњи дан пре тачно 5 година. За то време БОРБЕ за нашу расу и нацију наилазили смо на многе препреке, многе тешке ситуације које смо били дужни пребродити, услед великог броја напада на нас, од стране система, тзв. "антифашиста", и осталих непријатеља наше нације наша активност је варирала с времена на време. Али овим путем свима поручујемо да ћемо одолевати свим ураганима, који дувају са онолико страна колико је наших непријатеља данас, одолеваћемо свим покушајима дискредитације српског национал-социјализма, свим пакосним лажима и неистинама о нашем пројекту, о нашој идеји, о нашој борби. Што више непријатеља, то више части!

Наш глас је јачи од неолиберала који су парадокс сами по себи, чињеницама да се поред заговарања индивидуализма баве оптуживањем сваког оног здравомислећег човека, који не мисли као они. Анти-бело и анти-српско становиште које је изузетно популарно међу њима је њихова главна карактеристика. Једини аргументи ових људи ће се сводити увек на то да смо ми расисти, или пак фашисти.  Њихови слогани попут "Smash the patriarchy", које заступају неке нео-либералне и феминистичке невладине организације отворено позивају на мржњу према мушкарцима, док у исто време заступају родну равноправност, позивајући се на "права жена". Парадоксално је то што у феминизму виде слободу жене, а у мајчинству виде ропство, уништавајући сваки вид женствености, истинске женске лепоте, лепоте мајчинства, што је основ будућности наше расе и нације. Наш глас је јачи од гнусних анти-белих и анти-европских лажи које западни медији намећу нашем народу представљајући избеглице као "јадне" и "незаштићене", иако су у великом броју случајева те исте избеглице умешане у терористичке нападе широм западне Европе. Толерантност је самоубиство, ми га одбацујемо с презиром! Наш глас је јачи од регресивних либерала, који представљају парадокс својим постојањем, у тежњи да буду политички коректни постају аутошовинисти и заправо највећи мрзитељи који постоје.

Наш глас је јачи од такозваних "антифашистичких" групација које шире своје декадентне ставове српској омладини кроз промоцију расног мешања, квази-левичарских идеологија и наркоманије.
Полазимо од баналне чињенице да већина вас зна позадину такозваних "ревлуционарно -антифашистичких" групација које делују под покровитељством масних капиталистичких новчаница и других прихода богатих родитеља, њихових финансијера и других анти - националних и анти - радничких системских шефова. Њихови погледи су далеко већи од нас "криминалних фашиста", како нас они називају, јер своје погледе усмеравају искључиво преко високих зидина лепих вила у засигурно добрим и велелепним крајевима наше престонице. Осим уличног активизма који је одувек био проблем и препрека одређеним вођама "студентских" и уличних антифашистичких покрета због превеликог вишка килограма, ове групације своје прљаве идеје заступају веома често на нашим српским универзитетима и факултетима где отворено пљују српски народ и омладину а самим тим и наш народ и поштену српску радничку класу. Наравно, студирање и борба за бесплатно образовање за црвено црну - банду представља само неку врсту паравана, јер о буџетима њихових родитеља сваки поштен радник и радница може само да сања. Заправо, њима студирање преставља неку врсту хобија, и идеју како проширити своје црвене организације, па иду чак до тога, да постају споменици прве године академских студија, иако се приближавају тридесетој години свог живота. Пружи свој допринос и подршку у раду усмереном против деловања оваквих анти српских организација, било да делујеш у неком од већ постојећих српских националистичких и национал социјалистичких покрета или делујеш као појединац, подржи анти-антифа акцију ради будућности наше деце и српског духа. Причај са својим пријатељима, колегама са посла, породицом и родбином, објасни људима ко се крије иза ових анти српских организација и шири причу даље, преко трибине, универзитета, школе, посла и окружења у којем се крећеш. Наш глас је јачи!

Не смемо заборавити ни на наш изричито антикапиталистички став, и нашу преданост у борби против суровог и израбљивачког система Новог светског поретка. Његови пси чувари, ционистички банкстери, доводе наш народ на ивицу опстанка. Ми, као национал-социјалисти морамо стати у патриотски фронт против либералног капитализма који тлачи нашу белу браћу широм света, и зато дижемо свој глас у овом неравноправном сукобу за слободу Србије и Европе. Национализам без социјалне доктрине нема смисла, сада, у времену ционистичке окупације. Социјална правда неизоставан је фактор наше идеологије, поред расне и националне свести. Капиталисти су зато једни од наших највећих непријатеља, и наш глас мора бити јачи и од њиховог, уколико мислимо и желимо да и даље будемо поносан и слободан народ. Осврнимо се и на нашу српску историју, која је препуна буна, устанак и ратова. Сви они имали су и своју социјалистичку страну, поред тога што представљају нашу националну борбу и идентитет. Ми нећемо никада раздвајати борбу за националну слободу и социјалну правду, јер су оне део нашег српског наслеђа.

Свим непријатељима наше нације поручујемо да је ово тек почетак, да српски-национал социјалисти неће остати неми на понижавања онога што је нама свето.
Наш глас је глас истине, глас српског национал-социјализма!
ЗА 14 РЕЧИ БОРБА СЕ НАСТАВЉА!Трезни јуриш је средство борбе
Против система разарања Против свега што нам намећу медији За бескомпромисни отпор! Слава свима који су пошли овим путем И сећање на њих никад неће нестати Никада нећемо одустати, тренирати Докле ми живимо - и борба живи! Борба живи! Нама страх је ништа, и ни корак назад Стајали смо, стојимо, и даље стајаћемо! Следбеницима таме, ми ћемо вратити за све Деловали смо, делујемо, и даље деловаћемо! Почни да мислиш, крени да се бориш Погледај у прошлост, са нама је храброст предака У славу Сунца! Корачајмо у будућност, изменивши садашњост.