02. септембар 2016.

ЕЛИТИЗАМ


Зашто су паметни, интелигентни људи ретке врсте, док глупи и слаби владају светом? Европа је пала, оно што данас видимо је американизована дегенерација, рупа пакла која изгледа више као Содома и Гомора него као Европа!

Баци свој хамбургер из MC Donalds и искључи MTV-канал, не допусти себи да постанеш роб материјализма, похлепе и либералне пропаганде. Ослободи се модерног света! Немој прихватити демократију, не допусти да будеш слаб. Ми не желимо декаденцију, криминал, дрогу и гета. Желимо здраво и чисто друштво. Ми желимо јединство и јако вођство, духовност и част! Свако влада над својим  крајње је време да кажемо стоп лудилу која се зове демократија. Зар нам заиста треба демократија после свих великих древних цивилизација, кроз стотине година ратова и битака, само да би дошли до овог модерног либералног циркуса којим управљају корумпиране лутке и криминалци?

Елитизам је чист, праведан и снажан. Морамо се борити за наш циљ и створит облик најбоље елите, један супериоран народ и једна нација хероја као војска своје расе, као залог њеног очувања и напретка. Противници овог мишљења су они који желе квантитет преко квалитета код људи. Али за нас који верујемо у квалитет, свака здрава животиња или било који перфектан узорак живота вреди далеко више него дегенирисани човек. Само човек у свом савршенству је нешто што требамо да гледамо као највише биће, а не слабе и декадентне људе које нам ово доба намеће.