07. новембар 2016.

ХОМОСЕКСУАЛНИ ЛОБИ


Очито нису сви у хомосексуалном покрету екстремисти. Многи су солидни грађани који поштују закон и доносе битне свакодневне приносе нашем друштву и не верују у супротстављање или тврдокорну реторику. Ипак, многи милитантски хомосексуалци и њихове присталице имају другачија веровања. Присвојили су следеће тактике са циљем форсирања њихових веровања на друштво:

- Елиминисање слободног говора узнемиравајући и покушавајући да утишају било кога ко се не слаже са њима;

- Коришћење деце индоктринирајући их и увлачећи у свој стил живота;

- Наметање својих веровања на друге кроз судије активисте и доносиоце закона тражећи да сви активно промовишу хомосексуализам у свакој институцији (У школи, на радном месту...);

- Уништавање бракова и поткопавање традиционалне породице са циљем да се уништи морални стандард понашања;

- Нетолерантност према онима који нису вољни да се покоре њиховој агенди;

- Борба за дискриминаторне и неуставне дупле стандарде правде захтевајући да злочини над хомосексуалцима буду кажњени у тежем облику него исти злочини против хетеросексуалаца кроз законодавности "злочина мржње" и

- Варљиво представљајући хомосексуалност као безопасно понашање без жртава.

Хомосексуална агенда је основана на нетолеранцији било кога ко се не слаже са њима и јесте добро координиран, добро финансиран, ширико распрострањен, интензивни труд да се убаце и утичу на организације и свеукупно друштво да би се ширила дезинформација са циљем придобијања деце.

Деца су награда победницима рата културе. Они који контролишу шта су млади људи научени и шта искусе ће одлучити о будућем правцу наше нације. Предоминантни систем вредности целе културе може бити ремонтован од оних који имају неограничен приступ деци. Хомосексуални активисти врло добро разумеју колико су деца битна за њихов циљ.

Неколико веома занимљивих изјава о хомосексуалном покрету, информација које нису контролисане од стране главних медија, су доступне бесплатно. Такође постоје одличне организације које пружају информације о хомосексуалном покрету, како утиче на вас, шта можете да урадите поводом тога, које компаније помажу хомосексуалну агенду и како онима који желе да се отарасе таквог стила живота се може помоћи.

"Толеранција" је реч и главна тема за хомосексуални покрет. Ипак, мало људи разуме шта они заиста мисле речју "толеранција" и како су променили њено значење да би помогли своју агенду. Као резултат тога, многи не разумеју претњу која она представља по нас, нашу децу и нашу слободу.

"Толеранција" значи просто препознати и поштовати веровања других људи и обичаја без обавезног слагања и симпатизирања са њима. Ипак, када многи хомосексуалци користе "толеранцију", они мисле далеко даље од поштовања њихових права; такође захтевају одобрења и повале њихових веровања, вредности и начина живота. Која друга група у овој држави би тражила то? Њихов ставови и захтеви нису у фер ни у реду.

Нашу децу у школама бомбардују хомосексуалном верзијом "толеранције". Другим речима, сва веровња су једнака, све вредности су једнаке, сви начини живота су једнаки и истина је једнака. Ово је основа по којој наша деца бивају индоктринирана пропагандом да се њихова веровања и вредности која су научила код куће не разликују од оних код хомосексуалаца, порнографа или неког ко је умешан у прељубу или браколомство итд. Децу уче да је сва истина релативна појединцу. Распознавајући добро од лошег није битно. Рећи да је нешто добро или лоше је "нетолерантност". Ово је данашња "толеранција" форсирана од стране хомосексуалних активиста.

Јасно је да измењена дефиниција "толеранције" има доста опасних импликација и уколико се друштво не бори за оно што је у реду, имаћемо све мање и мање слободе. Прво, ако су наши млади збуњени око истине и верују у дефиницију "толеранције" која им је речена, неће моћи да разликују добро од лошег. Јасно је да како наши млади мисле о истини има дефинитивни ефекат на њихово понашање и на изборе које праве.

Друго, нашу слободу говора узимају мало по мало сваког дана. Видимо да се то дешава у друштву. Ако неко користи своје уставно право слободе говора и не слаже се са хомосексуалном агендом, они су дочекани нетолерантном мржњом, прозивани и називани погрдним именима. Хомосексуалци покушавају да оправдају своје одлуке тврдећи да је било који другачији став различит од њиховог "нетолерантан" и због тога би требао да буде дискриминисан.

Треће, са изопаченом верзијом "толеранције" долази дупли стандард. Пре неколико година, "уметничка" емисија је приказала крст, хришћански симбол, стављен у теглу урина. Док је то разбеснело вернике, подржано је од стране хомосексуалне заједнице и других као "уметност". Ипак, зашто је приказивање хомосексуалног симбола у тегли урина сматрано злочином мржње? Када би користили исте критеријуме према другима, онда би и крст у тегли урина такође био нетолерантан злочин мржње.

Опасност и хипократија ове измењене верзије "толеранције" је јасна. Оно што зову "толеранцијом" је прогон било кога ко се не слаже са њима. Наше друштво је засновано на слободној размени идеја и ако било која друга група је успешна у одузимању тога и утишавању опозиције, онда смо мање слободни. Оно што раде другима је управо оно што тврде да други раде њима!

- Џош Мекдауел