16. децембар 2016.

ПРИДРУЖИ СЕ БОРБИ!

Још једна успешна година је иза нас. Наша борба остаје доследна својим идеалима, и истрајна у ономе што заступа: породица, бела раса, здрав начин живота као и људи који су ово учинили посебним уз велики труд и одрицања, као и свакодневним проблемима са којим се суочава један национал-социјалиста, несхваћен од других људи и породице, уз схватљиве успоне и падове кроз које је наш пројекат пролазио.

Ми настављамо да корачамо усправни независни од других покрета. Поносни на наше хероје који нас чине истрајним у нашој борби за слободу у окупираној земљи, без права да кажемо шта мислимо и да искажемо своје мишљење. Настављамо једну борбу трезни, у нади за нека срећнија времена када ће породица и нација бити на првом месту, као и становници ове земље којима су сва права највише ускраћена. После пет година, а већ сада, улазимо у шесту годину постојања, одлучни да дозовемо свести омладину да се тргне из окова модерног друштва, и сивила којим је окружена, и пропасти у коју корача несвесно, окрене се једном отпору и сагради своју будућност у бољој и лепшој земљи, где неће немо посматрати гладне људе жене и децу, рушење цркава, природе која је извор живота, села, скрнављењу гробних места и вековних огњишта, где су наши велики јунаци положили своја тела, терористима који свакодневно малтретирају породице на Косову и Метохији, као и избеглицама које дивљају по улицама нашег све, али не белог града. 

Отаџбина је пуна страних плаћеника. Од „Жена у црном“ до невладиних организација које само раде на штету ове земље, уместо да користе овом народу. Омладина је увек била отпор свему овоме али је годинама урушавају наши непријатељи како би лакше манипулисали земљом, како пропагандом на телевизији, улици, тако и у образовању, називајући хероје издајницима.

Тим путем, активисти Борбе 14 позивају омладину, студенте, радничку класу, као и омладину добре воље, која је незадовољна дешавањима у земљи, или свом граду, да устане из пепела и сивила којим је окружена. Да поред скорашњих активности у Београду, Врњачкој Бањи, Руми, Новом Саду и подршци која је стигла од браће из Боке Которске, нама тако драге Црне Горе, покаже незадовољство и помогне у раду нашем пројекту, који расте из дана у дан, уз паролу „Слобода се кроз борбу стиче јунаштвом крчи се пут њен“. Нашом земљом треба да влада српски народ и српска омладина а не окупатори и издајници који је скрнаве.


ПРИДРУЖИ СЕ БОРБИ! 
 
 БУДИ АКТИВАН!