08. децембар 2016.

РОБЕРТ МЕТЈУЗ - ПОЗИВ НА ОРУЖЈЕ!


Овај говор је био одржан пре Генералне Конференције Националног Савеза (National Alliance), у држави Арлингтон, Вирџинија, у недељу, 4. септембра 1983. Око годину дана касније, у децембру 1984, Роберт Џеј Метјуз је спаљен на смрт од стране Федералних Агената (FBI), на острву Видби, у Вашингтону.

Боб:
Браћо и сестре. Из маглом умотаних шумских долина и планина Северозапада, доносим вам поруку о солидарности, позиву на акцију и ЗАХТЕВ за поштовање дужности које имате као чланови у првим борбеним редовима Аријевског препорода и до коначне Аријевске победе.

Знаци буђења се појављују широм Северозапада, и то ни више ни мање, него код фармера и сељака - групи наших људи која је нарочито погођена од стране прљавих, лажљивих Јеврејчина и њихових паразитских каматних система. Од настанка ове нације, до данашњице, сељак, фармер, био је симбол Аријевске радне етике и живи споменик мушкости.

Кад год мислим о Првој Америчкој Револуцији, сетим се узбудљиве поеме о Конкорду и Лексингтону:

"Код недовршеног моста који је премостио поплаву,
Њихова застава вијорила се на априлском поветарцу,
Овде су стајали фармери спремни за борбу,
И испалили су хитац који се чуо широм света"

Нажалост, другови, та поема велича братоубилачки сукоб.
Сањам о новој поеми, поеми за данашњицу:

"Из долина, из поља, појуриле су хорде Аријевских земљорадника,
Њихова застава вијорила се на априлском поветарцу,
Дошао је Аријевски фармер,
И отклонио Јевреја заувек, заувек из овог света."

[Аплауз]

Не заборавимо, међутим, да су поменуте штеточине свесне опасности које слободни сељаци представљају за њих. Земљопоседници су увек били мистерија за Јевреје. Град искварује људе, док земља, долине, поља, фарме - ревитализују и допуњују ослабљени и осушени ум и тело. Како ли се само Јеврејин плаши Аријевског фармера из малог града. Каква супротност! Каква супротност ума и тела између њих!

Мислим да дубоко у грудима нашег Аријевског сељака лежи једно семе. Семе расног буђења. Семе препорода, семе беса, и семе воље за деловањем. МОРАМО да радикализујемо Америчке сељаке. Морамо да доведемо што више можемо њих у наше борбене редове за победу.

Задатак неће бити лак. Сателитске ТВ антене се шире као отровне печурке широм њихових поседа. Електронски Јевреј улази у дневне собе, чак и до најудаљенијих фарма и имања. Расно-уништавајуће куполе су свуда. У савезу са Јеврејима и њиховом покушају да неутрализују Аријевског фармера, присутни су локални свештеници и министри. Моје лично искуство је показало да ће се једине организоване опозиције појавити када буде организована од стране локалног свештеника у фармерској или ранчерској заједници, 

Али, уточиште који црква има над руралном Америком, брзо пропада. Брзо пропада зато што је просечан Амерички сељак и ранчер, у екстремно тешкој финансијској ситуацији. Када је човек на ивици од губитка своје фарме, у суштини његовог целог живота, углавном због јеврејских каматних система, он налази веома малу утеху у теолошком пртљагу Левина.

Посебно сам охрабрен успехом вође Тексашког Клана, Луисом Бимом, који је имао успеха у организовању пољопривредника и возача камиона. Показао нам је пут, сада ми морамо да наставимо због Савеза (Alliance). Потенцијал је ту.

Радећи у бази у северном Ајдаху, основао је организацију звану NOFIT - National Organization of Farmers and Independent Truckers. Њихов слоган је: "Баци бирократу." [Смех] Радећи са фармерима и возачима на Северозападу, успели су да радикализују на хиљеде њих за пар месеци.

Недавно сам причао са младом дамом која ради као конобарица у великом стајалишту за камионе у Рок Спрингсу у Вајомингу. Сваки пут кад NOFIT објави новости, пошаљу јој 500 копија. Рекла је да све раздели за пар дана возачима који желе да се прикључе.

Режим у Вашингтону је екстремно забринут о даљој радикализацији Америчких фармера. Срећом, уместо увођења програма који би им помогао, они реагују са масовним демонстрирањем силе и репресијом. Што више то раде, то боље..

Шездесет километара јужно од Спокана, у Вашингтону, уз Ајдахо границу је фармерска област коју зовемо Палуз. На многим местима Палуз има горњи слој земље дубок 18 стопа. Уз предивну земљу, Палуз има и предивну климу. Чак и са свим тим, саборцима се многе фарме у Палузу затварају. Упознао сам се и причао са једним од ових несрећних фармера, рођака по имену Реј Смит. Господин Смит је широких рамена, румен и воли себе да назива "каубојем Речне Змије и поносан је на то!"

Његов отац је обрађивао земљу на којој живи и господин Смит, који је недавно планирао да се пензионише и пусти сина да се брине о фарми. Његови снови су разбијени и он је на ивици да изгуби више од две хиљаде хектара, његов дом, као и будућност за сина.

Господин Смит је разматрао свој проблем због кредита и стигао на жалост до самог врха државе. И шта је рекао кад је дошао до корена проблема? Рекао је: ,,ЈЕВРЕЈ! ЈЕВРЕЈ! ЈЕВРЕЈ!" Не само да је рекао ,,ЈЕВРЕЈ", викао је ,,ЈЕВРЕЈ!". Његове комшије су му се прикључиле.

И како је систем реаговао? Послао је авион, хеликоптер, булдожер, и специјалце чак из Вашингтона, и 60 тешко наоружаних људи да затворе његову фарму.

Непотребно је рећи, господин Смит је сада члан NOFIT-а као и његове комшије. Он такође путује широм Вашингтона, Орегона и Ајдаха говорећи о Јеврејима и дели копија Протокола ционских мудраца. Треба нам овај човек у Савезу.

Радикализација Америчких фармера се такође проширила и у Дакоти и у Колораду. Прошле недеље дуго сам причао са расним активистом из Колорада, који има прилично дуго лично искуство о поступку са фармерима из Колорада. Пре пар година, овај господин је дистрибуирао велике количине WRА (The weapons replaceable assembly) и друге литературе фармерима и ранчерима око Форт Колинса у Колораду. Његови напори су били успешни, убрзо после почетка дистрибуције, вoдио је анти-јеврејску, про-белачку организацију звану Фармерска Ослободилачка Армија. Федералци су се до крајње мере успаничили због овога. Исти господин ми је такође дао копије Primrose и Cattlemen’s Gazette, објављене у Форт Лаптону, у Колораду. Ово су ОДЛИЧНЕ мале руралне новине са значајним информацијама који су усмерен ка потребама и интересу фармера и ранчера.

Оно што је занимљиво у вези са овим новинама, јесте то да у овом броју има одличан мали чланак о Сионским протоколима. Постоји страница са реклама анти-Јеврејских и про-белачко расистичких организација. Јевреји нападају ове мале храбре новине и чини ми се да би могли евентуално да их униште, али семена су већ посађена.

И тако, другови, кратко сам вас информисао о потенцијалу за наш покрет, који лежи у фармерским заједницама широм нације. Морамо - и то је наша дужност - да искористимо повећану радикализацију Америчких фармера. Судбина сваког белог човека, жене и детета на овој планети лежи на плећима.

Од свих белих расистичких организација у овој нацији, Савез и само Савез, има потенцијал да донесе победу. У Савезу лежи спас за целу расу - не смемо да оманемо. Стога, немојмо само причати, време је да почнемо да живимо у расно чистим домаћинствима. У Металин Фолсу не само да спавамо, једемо и дишемо; растемо заједно као једна душа и једно тело.

Поломили смо окове јеврејских мисли. У Металин Фолсу знамо да је значење речи ,,мој" у ствари ,,наш" -- наша раса јесте целина свих наших људи. Десет срца, један откуцај. Сто срца, један откуцај. Десет хиљада срца, један откуцај. Рођени смо да се боримо, да умремо и наставимо ка вишим циљем - циљем којим су тежили наши људи. Ми идемо напред, ка звездама, изнад овог жутог, браон и црног блата.

Тако да браћо, дужност зове. Будућност је сада. Ако се за месец дана нисте потпуно посветили Савезу, онда не само да сте издали вашу расу, већ и себе. Устаните као мушкарци! И баците непријатеља у море. Устаните као мушкарци! И закуните се светом земљом зелених пашњака наших очева, да ћете повратити оно што су наши преци открили, истражили, освојили, настанили, направили и који су умрли за то. Устаните као мушкарци! И повратите нашу земљу.

Устаните браћо! Погледајте ка звездама и прогласите нашу судбину.

У Металин Фолсу имамо изреку ,,Пораз никада. Победа заувек!"

Хвала вам.