13. децембар 2016.

ДР ВИЛИЈАМ ПИРС – О ХОБИСТИМА


Веома често они су дефектни људи, или су једноставно људи који не могу да функционишу успешно у друштву, губитници, асоцијални чудаци који траже друштво. Неки су бегунци, авантуристи, који не желе заиста да служе нашој ствари, већ траже неку политичку некоректност, неко политички некоректно задовољење и надају се да им ми можемо пружити то задовољење. То је задња ствар на свету коју желимо да урадимо.

Није само да ови људи имају погрешну мотивацију, генерално нам дајући мало користи. Хобисти су отров за нас јер одвлаче људе који нам заиста могу бити корисни. Људе који би заиста служили нашој ствари. Ово је нешто што је очигледно за многе људе које смо придобили. Било ми потребно неколико година да научим да имам 0% толеранције према људима који се облаче у униформе, вичу 14/88 и салутирају римским поздравом. Верујем да има људи у Националној алијанси (National Alliance) који још увек нису развили 0% толеранције ка овим наказама. И то је разлог јер се задржавам на тој теми тако често.

На крају, потребно нам је много више људи од онога што имамо сада, али потребни су нам победници, не губитници. Ако почнемо да толеришемо губитнике да бисмо имали више људи, никада заиста нећемо добити победнике. И ми сами ћемо постати губитници.


Људи који причају о борби са непријатељима на улицама заиста нису заинтересовани за победу. Њима је само забавно да o томе причају. Њихово причање је чисто самозадовољење сопственог ега, чист хобизам, веома, веома смо далеко од циља.

Уколико желимо да добијемо било какву предност од онога ста се дешава на улицама, ми морамо да имамо безбедносне снаге за то, пре него ли кренемо даље. Оно шта ће бити значајно у вези тих безбедносних снага поред карактера и посвећености, биће дисциплина и способност, а не пивски стомаци, обријане главе и тетоваже.

Да резимирам - Алијанса нема уопште интереса за такозвани „Покрет“, нисмо заинтересовани за уједињење са Покретом  и нисмо заинтересовани да се такмичимо са Покретом за чланове.

Требали бисмо бити захвални јер је Покрет тамо да усиса пуно наказа и слабића који би иначе нашли свој пут ка Националној алијанси и направили нам проблем. У погледу на ово, било ми је жао када сам чуо да су Аријевске нације (Aryan Nations) и Бела црква креатора (White Church Of The Creator), који су имали практичну сврху, угасили током предходних недеља јер су ти покрети били магнет за људе (скинхеде и хобисте) које ми тежимо да избегнемо, можемо се само надати да ће се појавити нова два до три покрета који ће земенити Аријевске нације и Белу цркву креатора и поново одвући од нас те наказе.“


Др Вилијам Лутер Пирс