14. децембар 2016.

FREEDOM FOR NATIONAL ACTION!Вечити Јеврејин“ поново је показао своје право лице! Ционистичке власти у Великој Британији званично су забраниле једину наду белих људи за ослобођење од окупатора – национал-социјалистички омладински покрет Националну Акцију (National Action). 
 
Овај покрет је за само неколико месеци од свога оснивања, 2014. године, успео да се пробије у јавност и медије разним маршевима и акцијама, којима су Енглезе, Шкоте, и друге беле становнике Британских острва, упозоравали, и упућуивали их на на њихове праве непријатеље, на сву деструктивност савременог друштва, и организовали бројне хуманитарне акције помоћи британским бескућницима, жртвама капиталистичког ропства и злокобне машинерије Новог светског поретка. 


На својим скуповима, чланови НА често су, поред својих званичних, носили и барјаке са словенским и српским симболима, у знак подршке нашем народу у борби против окупације Европе. На White Man маршевима могла се видети српска тробојка, коловрат, пољска застава, и бројне друге. НА је такође разбила антифашистички скуп у Доверу, и буквално „чистила“ енглеске градове од миграната и антифа шљама. Помагала је енглеску сиротињу, и обучавала младе борилачким вештинама неопходним за сурови живот у модерном свету. 


Национална Акција се борила против дегенеризације своје земље. Борила се против њене окупације, која траје још од Оливера Кромвела, када су јудео-масони од Велике Британије створили своје чудовиште, којим тероришу свет и данас. Устала је против лажне круне, против експлоатације народа, против најезде Азијата и Африканаца на њихово тло. Бунила се и протествовала против величања анти-белачког расизма и његових заговорника, комуниста и либерала. Супротсавила се агресивној политици педерских удружења у Великој Британији, и њиховом деструктивном деловању на британско друштво. Свим силама, Национална Акција се борила да своју домовину врати коренима. Да се европски народи уједине против ционистичке окупације нашег континента. Чланови НА су трпели репресалије власти, али их то није поколебало да наставе са својом борбом за истину и правду у Великој Британији. 


Тај „вечити Јеврејин“ увидео је напредовање НА. Увидео је потенцијалну опасност по своју власт над белим становништвом острвља. Уплашио се да се револуционарна делатност НА не подигне на виши ниво, и повуче масе народа у слободарски јуриш против окупатора. Зато ју је и окарактерисао преко својих медија да је она „терористичка организација која шири анти-семитизам, велича нацизам и хомофобију“, и наденула јој остале, већ излизане етикете које више „не пале“ ни код најзатуцанијих, а британске власти су организацију забраниле, и многе њене вође и координаторе похапсила и осудила. 

Тако у савременом друштву пролазе они који се дигну против окупације свог народа. Ционисти не дозвољавају никакав вид побуне против њих и њиховог систем, а НА је очигледно прешла ту „границу“, и постала трн у оку јудео-масонским владарима Британских острва, и морали су да је забране. Сада народу преко медија, наравно, испиру мозак свакодневно, о томе како је НА била „зла и терористичка организација“, али сваки свестан Европљанин зна колики је значај НА имала за сам народ Велике Британије, а и ми, као њихови национал-социјалистички саборци, у потпуности се солидаришемо са њима!  СЛОБОДА ЗА И ПРАВДА ЗА НАЦИОНАЛНУ АКЦИЈУ!


FREEDOM AND JUSTICE FOR THE NATIONAL ACTION!


SUPPORT FROM SERBIA!