10. јануар 2017.

МУСЛИМАНСКО ПИТАЊЕ


У својој свакодневици сусрећемо се са муслиманима из разних крајева, разних нација и раса. Преко медија често смо (не)обавештени о ситуацији на Блиском Истоку, а и наше врле „комшије“ су нам слика и прилика исламизма који је у експанзији.

Јеврејски лоби упорно покушава да осуди акције муслиманских екстремиста на тлу Европе, а заправо свом силом подржава њихову окупацију Европе. Либерални, комунистички, и демократски олош који, нажалост, припада српском народу, својски се труди да „Бошњаке“ интегрише у друштво и промовише толеранцију према тим изродима.

Проучавајући ислам, и понашање припадника ислама српског порекла, с правом могу рећи да суживот са њима никако није могућ. Једноставно јер „Бошњаци“ немају своју националност. Бошњачка нација не постоји, и то су историјске чињенице, за разлику од других балканских народа који имају своју традицију и историју, и углавном све оно што би једну нацију чинило нацијом. Срби исламизацијом никако нису могли изгубити своју расну и националну припадност, јер су крв и гени нешто сасвим супротно од поимања религије, коју „Бошњаци“ толико потенцирају.

На факултету сам јасно увидео став и понашање мојих колега муслимана. Они су одвојени од нас Срба, имају свој свет, и очито нас из неког разлога мрзе, и не желе толику блискост са нама, ма колико се ми трудили да са њима будемо присни. Ту се јавља и нека врста дискриминације Срба од стране професора, који тако очигледно пуштају да муслимани олако полажу испите, док се ми такорећи малтретирамо неби ли икако положили. Питао сам моје колеге и сународнике о томе, и сви су се сложили око мог става да муслимани ипак имају неке бенефиције, у односу на нас. То је ишло толико далеко, да су се неке колеге муслимани буквално препирали са професорима Србима око оцене, знајући своја „права“. А где су права за српске студенте? Да. О томе није политички коректно говорити под јеврејском окупацијом.

То је само један од безброј примера дискриминисања Срба. „Бошњаци“, попут „Рома“ имају све већа права, као некаква „национална“ мањина, док су заправо сви српског порекла, и о томе нема дискусије. Динарски расни под-тип код неких мојих колега толико је упадљив, да су динарскији и српскији од многих мојих познаника, пријатеља, итд... Али сва поента је у томе да ислам, који је њих васпитавао и одгајао, нема свест о раси и нацији. И зато њима то није толико битно. Њима је сваки муслиман „брат“, ма које он расе био. А такво размишљање аутоматски доводи до уништења гена, јер се директно одобрава расно мешање.

Ми, као српски национал-социјалисти, свесни свог припадања белој раси, не можемо се помирити са надирањем ислама, како у Србију, тако и у читаву Европу. Ово „муслиманско питање“ је алармантно. Наша српска крв је у питању. Уколико ислам завлада Европом, нас више неће бити. Оно што нас држи као народ, јесте наша расна свест, коју „Бошњаци“ немају. Зато они и јесу инфериорнији од нас, али ми можемо постати још инфериорнији, ако не схватимо овај проблем озбиљно. Супротстављање исламизацији Србије и Европе је кључни фактор опстанка Срба, и Аријеваца. Ислам је једна од јеврејских продужених руку. Он је директан кривац за геноцид над Србима још од 15. века.

Ми, Европљани, морамо збијати редове против муслимана. То је једини начин да се одбранимо од ове азијске куге. Не сме бити више никакве толернације. Јер они нису, нити ће икад бити, толерантни према нама.